Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση Super 3 για… όλα πριν το ντέρμπι

Ανακοίνωση για την κερκίδα, την ομάδα, τον αντίπαλο και όχι μόνο εξέδωσε ο Super 3 μερικές ώρες πριν τη σέντρα του ντέρμπι.

Αναλυτικά:

«Μια ξεχωριστή μέρα αύριο για όλους μας.
Σαν λαός γενικά δεν έχουμε την ανάγκη γενικά όταν μαζευόμαστε πολλοί να στραβώνουμε το στόμα και να γαβγίζουμε.
Δεν έχουμε την ανάγκη όταν μαζευόμαστε πολλοί και είμαστε πολλοί να πουλάμε νταηλίκι και νταβατζηλίκι. Δεν έχουμε την ανάγκη όταν είμαστε πολλοί να ταπεινώσουμε και να ξεφτιλίσουμε κανέναν.
Δεν θέλουμε να τους σπάσετε τα πόδια. Δεν θέλουμε να τους κάνετε τάκλιν στα λαρύγγια. Δεν θέλουμε να πηδήξετε για κεφαλιά και να τους κουτουλήσετε ανάμεσα στα μάτια.
Απλά θέλουμε να κολλήσετε την μπάλα στο πλεκτό και να νιώσετε το ξέσπασμα του κόσμου.
Για σας τους παίκτες είναι ένα άθλημα με κανόνες. Το έχετε το άθλημα. Ακολουθήστε τους κανόνες και μπολιάστε την ψυχή σας μέσα από τα μάτια του κόσμου. Μέσα από το συγκεκριμένο άθλημα δώστε μια απάντηση στους νεόπλουτους νταβατζήδες ψευτοηθικής και δύναμης πλούτου που νομίζουν και έχουν την αντίληψη τα τελευταία χρόνια ότι αυτοί που διαθέτουν το χρήμα, ελέγχουν τη διαπλοκή, ελέγχουν το νταβατζηλίκι, ελέγχουν κρατικούς μηχανισμούς και κρατικούς λειτουργούς σε διάφορες κρατικές υπηρεσίες, με μωβ δωράκια και ταξιματάκια αποκατάστασης μετά από αποστρατίες.
Η Θεσσαλονίκη ήταν και θα παραμείνει όπως δείχνουν τα πράγματα μία φτωχομάνα.
Βλέπετε η αλαζονεία και ο νεοπλουτισμός μεταφέρονται και σε οικία περιβάλλοντα.
Ξαφνικά μέσα στην πόλη ανακαλύψαμε ανάμεσά μας τους «κυρίους» πλερώνω. Γιατί όλα αυτά και στη ζωή αντικατοπτρίζονται και σε μια πραγματικότητα.
Οι κομπλεξικοί όταν κάνουνε παρέα έναν πλούσιο και ανήκουνε στο περιβάλλον του έχουν την ανάγκη να διαφημίζουν τα λεφτά του φίλου τους σαν να είναι δικά τους.
Ξαφνικά γίνανε οι «με τα λεφτά γαμώ και την κυρά» και ας μην έχουν στο παντελόνι τους ούτε 20 λεπτά. Είναι το φαινόμενο των νεόπλουτων οπαδών με τον δισεκατομμυριούχο πρόεδρο.
Ταπεινώστε λοιπόν όλους αυτούς που πληρώνουν για να ταπεινώσουν και να χλευάσουν. Μία ταπείνωση και ένα χλευασμό που σαν μάθημα και σαν δρόμο τους τα έδειξε το αφεντικό τους απέναντι στο σύλλογο και στο λαό του ΑΡΗ.
Για όλους αυτούς τους λόγους πρέπει να τους ταπεινώσετε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Δεν θα ρθουν για να παίξουν ένα παιχνίδι στα ίσα. Θα έρθουν για να προκαλέσουν και να κλέψουν.
Μην ασχοληθείτε καθόλου μαζί τους. Το πάθος της ψυχής σας κάντε το δύναμη στη δική μας ομάδα και όχι αντιπαλότητα σ’αυτούς.
Μην πετάξετε τίποτα στον αγωνιστικό χώρο για να μη χρειαστεί να βάλουν δυχτάκια και μπικοτό στα μαλλάκια τους όπως άλλες φορές. Θα σας λέγαμε ότι ίσως χαλάλι μερικές σταγόνες σάλιου να τους χαρίσετε στο πρόσωπό αλλά και αυτό δεν το προτείνουμε.
Κρατήστε το σάλιο στο στόμα σας για να το κάνετε φωνή!

Βοηθήστε όλοι και προστατέψτε την ομάδα. Κοιτάξτε και τον διπλανό σας γιατί μπορεί να υπάρχουν πληρωμένα προβοκάτσια. Αυτός που θα κοιτάξει να κάνει την πληρωμένη μαλακία θα τον μαζέψουμε πριν τον μαζέψει η αστυνομία. Θα παρακαλάει να τον είχανε πάρει οι μπάτσοι παρά να τον είχαμε πάρει εμείς.
Μιάμιση ώρα να ζήσουμε για την ομάδα.
Μιάμιση ώρα να αγωνιστεί η ομάδα «μέσα από τη ζωή μας».

ΥΓ1 – Τις οπαδικές μας φιέστες τις πληρώνουμε απ το παντελόνι μας και δεν είναι πληρωμένα show του προέδρου για να περνάμε καλά εμείς.
ΥΓ2 – Ποκοπίκο κοντορεβυθούλη είπες ότι γουστάρεις να σε μισούν, είπες ότι γουστάρεις να προκαλείς στους αντιπάλους το μίσος. Όταν κάποιος έχει την ανάγκη να προκαλούνται ακραία συναισθήματα δείχνει ότι είναι μικρός άνθρωπος και στην ψυχή και στο μυαλό. Απλά έχει την ανάγκη να βιώσει κάτι μεγάλο απ’το συναίσθημα των άλλων.
ΥΓ3 – Τα σέβη μας από το ηλιόλουστο Γαλατικό Χωριό της Μακεδονίας.

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER3
LOADING…
ΑΙΝΤΕ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ! ΑΙΝΤΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button