Γενικά

Ανακοίνωση τιμών για το νέο Range Rover Evoque

Ξεκίνησε και στην ελληνική αγορά η διάθεση του νέου μικρού Range Rover.

Στις εκθέσεις της ελληνικής αντιπροσωπείας φιγουράρει το νέο Range Rover Evoque, με τιμή εκκίνησης τα €55.100.

Η δεύτερη γενιά του δημοφιλούς SUV της Range Rover δεν έχει διαφοροποιηθεί αρκετά σε διαστάσεις, αλλά η σωστότερη χωροταξική μελέτη εξασφάλισε καλύτερους χώρους για επιβάτες και αποσκευές.

Σχεδιαστικά αποτελεί τη φυσική εξέλιξη της πρώτης γενιάς, εμπλουτισμένη με χαρακτηριστικά από το μεγαλύτερο και εντυπωσιακό Velar. Παρόμοιες επιρροές έχει και η καμπίνα, με τα πλήκτρα αφής και τις τρεις μεγάλες HD οθόνες να πληροφορούν τον οδηγό και να δίνουν πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου.

Range Rover Evoque 2020 Interior

Η γκάμα κινητήρων αποτελείται από δίλιτρα 4κύλινδρα μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου της οικογένειας Ingenium, με την πλειονότητα των εκδόσεων να υποστηρίζεται από σύστημα mild hybrid. Η βενζινοκίνητη γκάμα διαθέτει τρεις επιλογές, με 200, 249 ή 300 ίππους, και η πετρελαιοκίνητη άλλες τόσες, με 150, 180 ή 240 ίππους. Όλες οι εκδόσεις κινητήρα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων και τετρακίνηση, εκτός από τη βασική πετρελαιοκίνητη των 150 ίππων που μπορεί να είναι και προσθιοκίνητη με χειροκίνητο 6άρι σασμάν.

Range Rover Evoque 2020

Τα επίπεδα εξοπλισμού που εφοδιάζουν το νέο Evoque είναι πέντε και μπορούν να εμπλουτιστούν με το πακέτο R Dynamic για ακόμα πιο δυναμικό παρουσιαστικό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button