Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση της ΕΠΟ κατά Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για “έκπτωτα μέλη” της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κάτι που δε μπόρεσαν να αφήσουν να περάσει απαρατήρητο οι άνθρωποί της εκδίδοντας ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Αναφορικά με τους αλλεπάλληλους ισχυρισμούς της ΠΑΕ Λάρισα και του προέδρου της κ. Α. Κούγια «περί έκπτωτων μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.» και προς αποκατάσταση της αλήθειας, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, επισημαίνονται τα ακόλουθα.

α. Από καμία δικαστική ή άλλη αμετάκλητη απόφαση δεν προκύπτει η έκπτωση κάποιου εκ των εκλεγμένων με συντριπτική πλειοψηφία τον Μάρτιο 2021 μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.
β. Αποτελεί δε μέγιστη προσβολή για τη Δικαιοσύνη, τους λειτουργούς της και τα ανεξάρτητα δικαστικά και δικαιοδοτικά όργανα της Ε.Π.Ο. που αποτελούνται από τακτικούς δικαστές, η διαχρονική προσπάθεια του κ. Κούγια να επηρεάσει την έκβαση πιθανών μελλοντικών δικαστικών αντιδικιών και να προκαταβάλλει μέσω οργανωμένων επικοινωνιακών συστημάτων την κρίση των δικαστών».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button