Μπάσκετ

ΚΑΕ Άρης:Κατανοούμε την ανησυχία του κόσμου εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία

Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση μετά και την χθεσινή ήττα από τον Πανιώνιο και υπογραμμίζει πως καταλαβαίνει την  ανησυχία του κόσμου και αναφέρει πως όλες οι υποχρεώσεις που αφορούν στα παλιά χρέη εξυπηρετούνται κανονικά.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: “Ο Δημήτρης Γουλιέλμος και η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ που αφουγκραζόμαστε τον μέσο Αρειανό (καθώς και εμείς σε αυτή τη μερίδα ανήκουμε) αισθανόμαστε την ανάγκη να σημειώσουμε τα εξής:

Α) Αναγνωρίζουμε το αίσθημα ανησυχίας που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών μας. Από τη μεριά μας, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση της επιτυχίας στο αθλητικό τμήμα.

Β) Όλες οι τρέχουσες υποχρεώσεις και οι ρυθμίσεις για τις παλαιότερες εκπληρώνονται και θα συνεχίσουν να εκπληρώνονται κανονικά και στην ώρα τους, αποκαθιστώντας την αξιοπρέπεια του ΑΡΗ και διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος καλαθοσφαίρισης.

Γ) Γνωρίζαμε πως η προσπάθεια που αναλάβαμε τον προηγούμενο Απρίλιο, δεν θα είναι εύκολη, είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, ανεπιτυχή αποτελέσματα και αστοχίες, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν και τίποτα να σταθεί εμπόδιο στο Όραμα μας για τον ΑΡΗ που όλοι μας θέλουμε να ξαναδούμε.
Ζητούμε την ενεργή σας στήριξη και την παρουσία όλων μας, στο γήπεδο.

Ο ΑΡΗΣ είναι Εδώ”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button