Μπάσκετ

Ανακοίνωσε All Star Game ο ΕΣΑΚΕ στο ΟΑΚΑ

Στις 17 και 18 Δεκεμβρίου

All Star Game θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ. Ο αγώνας των αστέρων θα γίνει την Κυριακή, όπως και οι διαγωνισμοί, ενώ το Σάββατο θα προηγηθούν αγώνες με καρότσι,Celebritues, παλαιμάχων και δημοσιογράφων.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η Γιορτή του Ελληνικού Μπάσκετ θα είναι το 25ο All Star Game που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ!

Το All Star Game, που συνδιοργανώνουν ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, επιστρέφει μετά από 23 χρόνια στο ΟΑΚΑ προκειμένου να προσφέρει ένα διήμερο γεμάτο μπάσκετ για τους φίλους του αθλήματος που θα δώσει το κοινωνικό μήνυμα της ισότητας!

Στον χώρο του «Τείχους των Εθνών» οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία και τις δύο ημέρες της γιορτής να πάρουν μέρος σε τουρνουά «3 on 3» και «1 on 1», να περιηγηθούν στα περίπτερα των μπουτικ των ομάδων και να ενημερωθούν για δράσεις κοινωνικών φορέων με πολύτιμη προσφορά.

Στο Κλειστό Γήπεδο «Νίκος Γκάλης» το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Αγώνας Συμπερίληψης με την συμμετοχή όλων των εκφάνσεων του μπάσκετ. Οι Μπασκετμπολίστες με Καρότσι με την συνεργασία της ΟΣΕΚΑ, οι Παλαίμαχοι, οι Άνδρες και οι Γυναίκες, οι Δημοσιογράφοι και οι Celebrities θα… βροντοφωνάξουν ότι το μπάσκετ είναι ένα και ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί αλλά ίσοι!

Την ίδια ημέρα, θα φιλοξενηθεί στο πλαίσιο της γιορτής αγώνας έκπληξη που θα επιβεβαιώνει έμπρακτα την συμπόρευση του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Την Κυριακή 18/12 η γιορτή θα κορυφωθεί με τον Κεντρικό Αγώνα του All Star Game με την συμμετοχή των καλύτερων Ελλήνων και Ξένων Παικτών της Basket League, τους Διαγωνισμούς Τριπόντων και Καρφωμάτων και μια έκπληξη που θα συγκινήσει όλους τους φιλάθλους!

Ο ΕΣΑΚΕ γιορτάζει τα 30 χρόνια από την ίδρυση του με την βράβευση των Μεγάλων Πρωταγωνιστών των 30 ετών του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος, όπως θα τους αναδείξουν οι φίλαθλοι, στον χώρο που δοξάστηκαν!

Οι φίλες και οι φίλοι του μπάσκετ να μείνουν συντονισμένες και συντονισμένοι γιατί τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν αναλυτικά οι δράσεις του πρωτοποριακού All Star Game, το μοναδικό show του διημέρου και όλες οι λεπτομέρειες για την προσέλευση στο ΟΑΚΑ το διήμερο!
Για κάθε φίλο του μπάσκετ, για όλη την οικογένεια και τα παιδιά υπάρχει τρόπος να πάρουν μέρος στην γιορτή του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ, στο 25ο All Star Game!

Όλοι μαζί χωρίς διακρίσεις μικροί και μεγάλοι στη γιορτή του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ στο 25ο All Star Game.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button