Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Αμανατίδη ο Άρης – «Άρη σε ευχαριστώ»

Η ΠΑΕ Άρης μέσω ενημέρωσής της έκανε γνωστό τον αντικαταστάτη του γυμναστή της ομάδας, Νίκου Αμανατίδη, ο οποιος ευχαρίστησε τον Άρη και την οικογένεια του συλλόγου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Άγγελο Παπανικολάου, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη γυμναστή στην ομάδα μας.

Ο κ. Παπανικoλάου είναι κάτοχος πτυχίου UEFA A’, UEFA Elite Youth A’, ΤΕΦΑΑ και -μεταξύ άλλων- έχει εργαστεί στον Παναιτωλικό, στη Λαμία, στην Ξάνθη, στη Νίκη Βόλου, στην FC Fortuna (A’ κατηγορία Σλοβακίας), και στις ελίτ Ακαδημίες της Άρσεναλ στη Θεσσαλονίκη.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΡΗ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

«Εργάστηκα για το καλό του ΑΡΗ με σεβασμό και επαγγελματισμό»

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Αμανατίδη, τον οποίο ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

«Θέλω να ευχαριστήσω την μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ και όλους τους ανθρώπους της ομάδας με τους οποίους συνεργαστήκαμε τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο, κ. Θόδωρο Καρυπίδη, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου όλο αυτό το διάστημα.

Εργάστηκα για το καλό του ΑΡΗ με σεβασμό και επαγγελματισμό, όμως κάπου εδώ κλείνει ο κύκλος μου στην ομάδα.

Όλοι μας έχουμε όνειρα και φιλοδοξίες και ήρθε η στιγμή για να προχωρήσω στο επόμενο βήμα. Τόσο για εμένα όσο και για τη οικογένειά μου, που με στηρίζει καθημερινά.

Στον ΑΡΗ και στον κ. Καρυπίδη εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχουν τους στόχους τους. Πιστεύω ότι πλησιάζει η ώρα που θα δικαιωθούν οι κόποι και οι θυσίες του κ. Καρυπίδη.

ΑΡΗ, σ’ ευχαριστώ για όλα!», δήλωσε ο Νίκος Αμανατίδης δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button