Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωσε Πάκο Ερέρα η Λας Πάλμας

Ο Πάκο Ερέρα πρώην τεχνικός του Άρη, είναι ο νέος προπονητής της Λας Πάλμας, καθώς η ισπανική ομάδα έβαλε τέλος στη συνεργασία με τον  Μανόλο Χιμένεθ μετά την ισοπαλία με την Γρανάδα.

Η ισοπαλία  με την Γρανάδα το βράδυ της Παρασκευής αποδείχτηκε οδυνηρή για τον άλλοτε τεχνικό της ΑΕΚ και τον έστειλε στην πόρτα της εξόδου.

Η Λας Πάλμας στη Segunda Division, που μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια στο πρωτάθλημα και έχει χάσει πολύτιμο έδαφος στην κούρσα της ανόδου.

Μετά το τέλος του ματς με τη Γρανάδα η διοίκηση της Λας Πάλμας έλαβε την απόφαση να απολύσει τον Μανόλο Χιμένεθ και να παραδώσει το τιμόνι της ομάδας στον Πάκο Ερέρα.

«Μίλησα με τον Πάκο Ερέρα. Το Σάββατο (17/11) θα προσγειωθεί στο νησί και θα είναι νέος μας προπονητής» τόνισε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ.

Μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας) η Λας Πάλμας ανακοίνωσε στο επίσημο σάιτ της την έναρξη της συνεργασίας της με τον πρώην προπονητή του Άρη με συνεργάτες τους  Ángel Rodríguez , Andrés Noval Telmo, Turu Flores.

 

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button