ΔιεθνήΜπάσκετ

Ανακοίνωσαν τέσσερις μεταγραφές οι Μπακς

Σε τέσσερις μεταγραφές προχώρησαν οι Μπακς. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούμπο ανακοίνωσε την απόκτηση των Τζορτζ Χιλ, Γκρέισον Άλεν, Ρόντνεϊ Χουν και Σέμι Ογελέγε.

Ο 35χρονος Χιλ, που θα δώσει βάθος στη θέση «1», έπαιξε την περασμένη περίοδο στους Σίξερς και επιστρέφει στο Μιλγουόκι, όπου τη διετία 2018-2020 είχε 8,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ο 25χρονος Άλεν, που αγωνίζεται στη θέση «2» και αποκτήθηκε με αντάλλαγμα τον Σαμ Μέριλ και δύο μελλοντικά πικ δευτέρου γύρου από τους Γκρίζλις, είχε 10,6 πόντους (με 39,1% στα τρίποντα), 3,2 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ κατά μέσο όρο την περασμένη σεζόν.

O 28χρονος Χουντ, που παίζει κυρίως στο «3», είναι ένας αριστερόχειρας σουτέρ, που είχε περιορισμένο ρόλο στους Ράπτορς με 3,9 πόντους και 1,8 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Ο 26χρονος Ογελέγε (γεννημένος στο Κάνσας από Νιγηριανούς γονείς), που αγωνίζεται ως φόργουορντ κι αναλαμβάνει κυρίως αμυντικές αποστολές, είχε 4,6 πόντους και 2,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με τους Σέλτικς, όπου πέρασε την πρώτη του τετραετία στο ΝΒΑ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button