Ποδόσφαιρο

Αναγνωστόπουλος “Γεννημένοι για τα δύσκολα”

Δηλώσεις αναφορικά με την προετοιμασία της ομάδα έκανε ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος

Αρχικά ανέφερε:

Βρισκόμαστε δυο μέρες στο βουνό, στο ίδιο μέρος που βρεθήκαμε και πέρυσι, όταν θελήσαμε να ανεβάσουμε τον Άρη εκεί που ανήκει, στην σούπερλιγκ.

Έτσι και φέτος ακολουθούμε την ίδια διαδικασία, με έναν προπονητή καινούργιο, με καινούργιους παίκτες που θα έρθουν και με έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από αυτόν που έχουμε συνηθίσει, έναν τρόπο που ταιριάζει στους ποδοσφαιριστές, είναι πολύ ευχάριστος και θεωρώ ότι θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα, και θεωρώ ότι με αυτόν θα μπορέσουμε να πορευτούμε στην σουπερλιγκ, γιατί υπάρχου πολλές απαιτήσεις, ο σύλλογος είναι μεγάλος.

Εμείς θα δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις εμείς που είμαστε, αλλά θα βάλουμε στην ίδια φιλοσοφία τα παιδιά που θα έρθουν.

Για τον Πάκο Ερέρα:

Είναι ένας πολύ αξιοσέβαστος άνθρωπος, σίγουρα το βιογραφικό του μιλάει από μόνο του, είναι τιμή για όλους τους ποδοσφαιριστές να συνεργάζονται μαζί του, είναι ένας πολύ ευγενικός και πρόσχαρος άνθρωπος και έπειτα ένας πολύ καλός προπονητής.

Αυτό που προσπαθεί να εφαρμώσει στην ομάδα είναι το ποδόσφαιρο, το κύριο συστατικό που θέλει να ακολουθήσουμε είναι να παίζουμε ένα επιθετικό ποδόσφαιρο.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ χαρούμενοι με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού.

Από εκεί και πέρα νομίζω ότι θα ακολουθήσουν πολύ δύσκολες μέρες από θέμα προπόνησης, για να εφαρμόσουμε το πλάνο που θέλει ο προπονητής μας, και να μπορούμε να σταθούμε φέτος πολύ καλοί, να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους μας.

Για το εάν πιστεύει ότι το συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο φέρνει “γούρι”:

Δεν πιστεύω στα γούρια γενικά, πιστεύω στην σκληρή δουλειά, το πλάνο, τον προγραμματισμό, πράγματα τα οποία δείχνουν να βελτιώνονται και να παίρνουν πολύ καλό δρόμο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά,

Σίγουρα το μυστικό της επιτυχίας είναι οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση, από εκεί και πέρα υπάρχει και ο κόσμος από πίσω που θα στηρίξει όλη την χρονιά και οφείλουμε να του δείξουμε πράγματα μέσα στο γήπεδο, για αυτό είμαστε και εδώ πέρα για να είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί την επόμενη χρονιά.

Για το ότι ακούστηκε η λέξη “δύσκολο”

Για να κατακτήσεις αυτό που θέλεις σίγουρα πρέπει να περάσεις δύσκολα, να προετοιμαστείς, να ιδρώσεις, να ματώσεις, πράγματα που είναι στο…πρόγραμμα, τίποτα δεν θα στο χαρίσουν, πρέπει όλα να τα κερδίσεις μόνος σου.

Για το πως επηρεάζει την ομοιογένεια της ομάδας το ότι δεν είναι όλος ο κορμός στα 3-5 πηγάδια.

Σίγουρα όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε μπει σε ένα άλλο μοτίβο προπονήσεων, σε ένα άλλο σκεπτικό παιχνιδιού και δουλεύουμε και θα το εξελίξουμε στις επόμενες μέρες.

Οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν στην ομάδα είναι γνώριμοι του προπονητή μας, σίγουρα θα χρειαστούν κάποιες μέρες αλλά δεν νομίζω ότι θα έχουν κανένα πρόβλημα στο να προσαρμοστούν.

Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θα είναι έτοιμοι σε γρήγορο χρόνο να βοηθήσουν την ομάδα στο μέγιστο.

Για το τι έχει δει από τους Ναζλίδι, Ντιγκινί:

Και οι δυο έχουν χρόνια καριέρας στην σουπερλιγκ, έχουν δείξει θετικά στοιχεία και έχουν παραστάσεις.

Είναι άψογοι επαγγελματίες, καλοί χαρακτήρες και μπορούν να πλαισιώσουν τα παιδιά

Για το ότι παραμένει δίπλα σε ανθρώπους που γνωρίζει από την περσινή χρονιά:

Είναι ωραίο να μένεις με άτομα με τα οποία έχεις περάσει καλές και δύσκολες στιγμές μαζί, αυτό σε κάνει να δένεσαι ακόμη περισσότερο.

Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε την ομάδα, θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να εξελιχτούμε και να βοηθάμε 100% την ομάδα,    από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα δώσω ότι έχω και δεν έχω, θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα, και στις χαρές και στις λύπες.

Για τις στιγμές που έχει ζήσει στον Άρη:

Έχω ζήσει και καλές και κακές στιγμές, έχω δεθεί με την ομάδα δυο χρόνια ειδικά στην football league υπήρχαν πολλές στιγμές που με έκαναν να καταλάβω σε ποια ομάδα έχω έρθει.

Ευτυχώς πέρυσι επιτύχθηκε ο στόχος της ανόδου, φέτος είναι κάτι διαφορετικό, ούτε ο ίδιως έχω βιώσει ξανά τέτοιες καταστάσεις, έχω και εγώ πολλά πράγματα να δω ακόμα, σίγουρα θα βοηθήσω τα νέα παιδιά να καταλάβουν σε ποια ομάδα είναι ώστε όλοι να δώσουμε το 100% και να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button