Ποδόσφαιρο

Ανάκογλου: «Το χρονοδιάγραμμα λέει 5,5-6,5 μήνες θέλει για να ξεπεραστεί ο συγκεκριμένος τραυματισμός. Προσπαθούμε να τους βάλουμε όλους στο κλίμα του Άρη».

Ο μεγάλος άτυχος του περσινού Άρη, Δημήτρης Ανάκογλου, μίλησε από τα 3-5 Πηγάδια για τη φετινή προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων», αλλά και την προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Για το πότε προβλέπεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση: «Το χρονοδιάγραμμα λέει 5,5-6,5 μήνες θέλει για να ξεπεραστεί ο συγκεκριμένος τραυματισμός. Εξαρτάται αυτό βέβαια και από το πως θ’ ανταπεξέλθει και το γόνατο. Είμαι αρκετά καλά έχω μπει σ’ ένα δικό μου πρόγραμμα και συμμετέχω και σε κάποια κομμάτια με την ομάδα. Αρχές Σεπτεμβρίου ελπίζω να μπω με την ομάδα και όσο πιο γρήγορα να εναρμονιστώ σε αγωνιστικούς ρυθμούς».

Σε τι επίπεδο βρίσκεται η ψυχολογία της ομάδας: «Ψυχολογικά και λόγω της περσινής κατάστασης ήμασταν λίγο κάτω. Φέτος όμως είναι μια καινούργια χρονιά, καινούργιοι στόχοι, καινούργιοι άνθρωποι που δουλεύουν. Στην ζωή κάθε εμπόδιο για καλό, έτσι το βλέπω εγώ. Με το που ήρθε ο Κωστένογλου πέρυσι και ξεκίνησα να παίζω και η ομάδα είχε βρει έναν ρυθμό, εκεί έπαθα τον τραυματισμό και τελείωσε η χρονιά για μένα».

Αν οι παίκτες που βρίσκονται από πέρυσι στο ρόστερ αισθάνονται μεγαλύτερο το βάρος της ευθύνης: «Μας βαραίνει ιδιαίτερα. Υπάρχει μεγάλη πίκρα στον κόσμο και η πίεση θ’ αυξηθεί. Είναι λογικό να συμβεί αυτό. Για τα νέα παιδιά που ήρθαν, είναι μεγάλη ευκαιρία να βοηθήσουν την ομάδα να υλοποιήσει τον στόχο της. Αυτή την στιγμή είμαστε σ’ ένα στάδιο που πρέπει να γίνουμε μια οικογένεια για να πετύχουμε τον στόχο. Προσπαθούμε να τους βάλουμε όλους στο κλίμα του Άρη».

Τι έφταιξε πέρυσι και η ομάδα παρά το γεγονός ότι είχε το καλύτερο υλικό δεν μπόρεσε ν’ ανέβει: «Γίνανε πολλά λάθη πέρυσι απ’ όλες τις πλευρές. Εμείς πήραμε το δικό μας μερίδιο ευθύνης. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε το τι έφταιξε. Αποδείχθηκε πως η κατηγορία δεν παίζει μόνο το ρόστερ σημαντικό ρόλο, είναι κι άλλα πράγματα που εμείς αργήσαμε να τα καταλάβουμε. Η ομάδα έχει χτιστεί κατάλληλα για την κατηγορία φέτος, με τον κ. Μυροφορίδη που γνωρίζει πολύ καλά τα πράγματα και τον κ. Σπανό που κάνει πολύ καλή δουλειά. Το περσινό πάθημα, να μας γίνει μάθημα για φέτος. Για να πας Σούπερ Λιγκ, χρειάζεται μια διαδικασία».

Στις δύσκολες ώρες που πέρασε με τον τραυματισμό του ποιους είχε δίπλα του: «Με βοήθησαν οι δικοί μου άνθρωποι, οι συμπαίκτες μου, παρά τις δυσκολίες και την πίεση που είχαν. Πρέπει να το συνειδητοποιήσεις, να δουλέψεις, να κάνεις μια επανεκκίνηση για να μην το έχεις το μυαλό σου. Είναι δύσκολος τραυματισμός, αλλά θεωρώ πως πρέπει να σε κάνει καλύτερο και να μην σε πάρει από κάτω».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button