ΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Αμανίδης: “Όλους τους Έλληνες τους κάνει περήφανους ο Άρης”

Ο  Νίκος Αμανίδης, διευθυντής του τμήματος μπάσκετ του Άρη στο έπος της Προύσας φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπη “Αθλητικο x-press” με τον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο

Για το Πρωτάθλημα των εφήβων

Είναι καλές μέρες αυτές. Πάνω στην ατυχία ππου είχαμε τώρα τελευταία στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.

Για το Κύπελλο που κατέκτησε ο Άρης πριν 22 χρόνια στην Προύσα

Το πρώτο τηλεφώνημα ήταν από την Κύπρο, ο πατέρας του ήρωα Σολωμού. Ο άνθρωπος κλαίγοντας μου έλεγε τα συγχαρητήρια, μου έλεγε για τον Άρη…και τι δεν μου είπε. Εγώ νόμιζα στην αρχή ότι ήταν ο Ντίνος γιατί είχε ακουστεί ότι κάτι έγινε στο γήπεδο και έδειξε η τηλεόραση κάτι επεισόδια και φοβήθηκα. Το 1992 δεν είχα κινητό γι αυτό και ήμουν στο γραφείο. Μόλις του είπα ότι ήμουν στο γραφείο τύπου του ΑΣ Άρης δεν έχω λόγια… είχε μεγάλη λαχτάρα να χάνουν οι Τούρκοι.

Ο άνθρωπος χάρηκε τόσο πολύ την νίκη, περισσότερο κι από εμένα. Ο Αυτοκράτορας Άρης χάρισε τέτοιες στιγμές σε πολύ κόσμο, όχι μόνο στους Κύπριους.

Αν ο Άρης είναι η μοναδική που ομάδα που μπορεί να ενώση όλους τους Έλληνες

Την εποχή εκείνη που βρισκόμουν συνέχεια στην Αθήνα, από Δευτέρα έως Πέμπτη, την Πέμπτη η Αθήνα ήταν κλειστή. Δεν δούλευε τίποτα. Είχε ενώσει όλους τους Έλληνες. Πάντα αυτό γίνεται. Όλους τους Έλληνες του κάνει περήφανους ο Άρης.

Μια ευχή για τον σύλλογο

Η ευχή μου είναι οι Αρειανοί να έχουν κουράγιο και να προσπαθήσουμε να φέρουμε μικρά παιδιά γιατί εμείς μεγαλώσαμε.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button