Ποδόσφαιρο

Αλμέιδα: “Δύσκολος ο αγώνας με τον Άρη, ομάδα με ταχύτητα”

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για το πως έζησε το ματς με τον Ολυμπιακό, τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την ΑΕΚ, τη μάχη για την κορυφή, την προσωπικότητα των παικτών του, αλλά και το κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την κατάσταση στην ΑΕΚ: «Η ομάδα επανέρχεται σιγά σιγά, κυρίως από τόσα συνεχόμενα παιχνίδια. Και πλέον ετοιμαζόμαστε για το σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη».

Για τα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Δεν γνώριζα πόσο ήταν το ματς στην Λεωφόρο. Η αλήθεια είναι πως ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο δικό μας παιχνίδι για να μπορέσουμε να σκοράρουμε αλλά και ήρεμος. Αν μόλις είχα έρθει, μου έλεγαν πως αυτή την περίοδο η ΑΕΚ θα ήταν στον τελικό και θα πάλευε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εγώ θα υπέγραφα για ακόμα 100 χρόνια».

Για το γεγονός πως έχει ένα ακόμα κρίσιμο ματς σαν τελικό: «Είναι ένας αγώνας δύσκολος. Ένας αντίπαλος που παίζει πολύ καλά. Ένας αντίπαλος που παίζει με ταχύτητα και με καλό σύστημα ποδοσφαίρου. Συνεχίζουμε και όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα».

Για τη διαχείριση από έναν ποδοσφαιριστή σε ματς που διακυβεύεται όλοι οι κόποι της χρονιάς: «Αυτό είναι αρκετά προσωπικό. Κάποιοι είναι ήρεμοι, κάποιοι έχουν ένταση, κάποιοι νιώθουν πως παίζουν με τους φίλους του. Έχει να κάνει με την ζωή που κάνει ο καθένας και με τις αρχές τους. Και μ’ ό,τι μπορούμε εμείς να περάσουμε στους παίκτες. Οι δικοί μας πηγαίνουν πολύ καλά. Αν αναλύσουμε τα παιχνίδια, η μεγαλύτερη ένταση ήταν εκεί που έπαιξαν καλύτερα. Και τα έχουν δώσει όλα. Και ακόμα υπάρχουν δυο ματς».

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button