Ποδόσφαιρο

Αλλοιώθηκαν λεγόμενα του Ρόζ!

Ο τρόπος που μεταφέρθηκαν λεγόμενα του Γάλλου ποδοσφαιριστή του Άρη στο γαλλικό canal+ προκάλεσαν την αντίδρασή του, με αποτέλεσμα να προβεί σε διευκρινιστική δήλωση

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Λίντσεϊ Ρόζ στο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι canal+ τέθηκε μεταξύ άλλων ζήτημα για την οικονομική δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι παίκτες (στην Ελλάδα και αλλού) αυτό το διάστημα κατά το οποίο δεν παίζεται ποδόσφαιρο, λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού. Στην απάντησή του ο Γάλλος αμυντικός του Άρη σχολίασε την υφιστάμενη οικονομική δυσπραγία, όμως, ο τρόπος που μεταφέρθηκαν τα λεγόμενά του από το κανάλι στη συνέχεια προκάλεσαν την αντίδρασή του.

Συγκεκριμένα, το επίμαχο απόσπασμα ανέβηκε στο λογαριασμό του καναλιού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με το εξής συνοδευτικό σχόλιο: “Joueur dans le championnat grec à l’Aris Salonique, Lindsay Rose ne touche plus de salaire et vit sur ses économies. Il partage son inquiétude pour le football grec et nous parle de son confinement dans la bonne humeur, même s’il est loin de sa famille en France et à l’île Maurice”. Δηλαδή: “Ένας παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα, στον Άρη Θεσσαλονίκης, ο Lindsay Rose δεν λαμβάνει πλέον μισθό και ζει στις αποταμιεύσεις του. Μοιράζεται την ανησυχία του για το ελληνικό ποδόσφαιρο και μας λέει για τον περιορισμό του με καλή διάθεση, ακόμη και αν απέχει πολύ από την οικογένειά του στη Γαλλία και στον Μαυρίκιο”.

Ο Ροζ επικοινώνησε με τους με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Άρης και ξεκαθάρισε πως δεν έχει πει αυτό και ότι τα λεγόμενά του παραποιήθηκαν για να δημιουργηθούν εντυπώσεις. Ο Ροζ είπε στους ανθρώπους του Άρη ότι αυτό που απάντησε είναι το εξής: “Γενικότερα στην Ελλάδα, όπως παντού, υπάρχει θέμα με τα οικονομικά. Ο Άρης δεν έχει έσοδα, αφού δεν έγιναν τα πλέι οφ, ενώ δεν πλήρωσε και ο τηλεοπτικός πάροχος. Συνεπώς είναι λογικό να υπάρχει καθυστέρηση, όπως παντού, και υπάρχει κατανόηση τέτοιες στιγμές”.

Πάντως, στη συνέντευξή του, όταν τον ρωτάει ο δημοσιογράφος σχετικά με το καθεστώς πληρωμών των παικτών στην Ελλάδα τώρα που έχουν σταματήσει τα πάντα εξαιτίας του κορωνοϊού, του αναφέρει ότι στη Γαλλία ο κάθε σύλλογος πληρώνει το 70%  του μισθού και τα υπόλοιπα το κράτος, δηλώνει λειτουργούν οι ποδοσφαιριστές σε καθεστώς μερικής απασχόλησης. Ο δημοσιογράφος τον ρωτάει εάν ισχύει αυτό και στην Ελλάδα και ο Ροζ απαντάει πως “δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη” και ότι “έχουμε να πληρωθούμε από τότε που διεκόπη το πρωτάθλημα και δεν προβλέπεται να αλλάξει αυτό”, καθώς και ότι “ευτυχώς τα προηγούμενα χρόνια έχω κάνει συνετή διαχείριση κι έτσι ζω από τις οικονομίες μου”. Αυτή η τελευταία ατάκα προφανώς και δημιούργησε το ζήτημα, με τον Ροζ να νιώθει την ανάγκη να δώσει διευκρινίσεις για το τι ακριβώς εννοούσε.


YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button