Γενικά

Αλλαγή του χρόνου στην Πλατεία Αριστοτέλους

Με μια εορταστική συναυλία θα υποδεχτεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης το 2018.

Στις 8.00 το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου, τον πανηγυρικό χαρακτήρα των ημερών θα δώσουν οι«Batala Salonica», μέλος του διεθνούς γκρουπ κρουστών «Batala Mundo», που αριθμεί περισσότερους από 1.500 μουσικούς κρουστών σε 15 χώρες. Η μουσική τους έχει τις ρίζες της στα παραδοσιακά αφρικάνικα κρουστά με επιρροές από τη Βραζιλιάνικη samba. Χαρακτηριστικό των Batala Salonica, είναι ο έντονος ρυθμός σε συνδυασμό με τις δυναμικές χορογραφίες
και την πανδαισία χρωμάτων στα κοστούμια τους.

Από τις 21:00 έως τις 23:00 το πάρτι θα συνεχιστεί με γνωστούς DJs της Θεσσαλονίκης. Μουσική θα παίξουν : ο Yiannis Mitsokapas, ο Dim Zach και η Evridiki ενώ η Anastasia θα συνεχίσει με live performance.

Τη σκυτάλη θα πάρουν οι Imam Baildi. Τα τελευταία 10 χρόνια οι Imam Baildi έγιναν γνωστοί στο κοινό της πόλης από τα τραγούδια που ερμηνεύουν, με επιρροές από την ελληνική αλλά και βαλκανική μουσική παράδοση, και για το πάθος τους για μουσικές αναζητήσεις και εξερευνήσεις. Επιπλέον, σε κάθε live εμφάνιση τους, το κοινό συμμετέχει σε ένα εκρηκτικό πάρτυ. Πίσω από το σχήμα, βρίσκονται δύο αδέλφια, τέσσερα albums, και οκτώ μουσικοί που έχουν ταξιδέψει μαζί σε πάνω από 22 χώρες. Θα παραμείνουν στη σκηνή για την αλλαγή του χρόνου, στην τελευταία τους εμφάνιση για το 2017, στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.

 

Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα θα απολαύσει η Θεσσαλονίκη, γιορτάζοντας τον ερχομό του 2018. 5.000 πυροτεχνήματα θα εκτοξευθούν σε ύψος 120 μέτρων, σαν μια βεντάλια  250 μέτρων, με στόχο να προσφέρουν ένα γιορτασικό θέαμα που θα γίνει ορατό σε όλη την πόλη

Το εντυπωσιακό υπερθέαμα θα ξεκινήσει ένα λεπτό πριν από την αλλαγή του χρόνου και η «βροχή» των πυροτεχνημάτων που θα φωτίσει τον ουρανό της Θεσσαλονίκης θα διαρκέσει 10 λεπτά. Η ρίψη των πυροτεχνημάτων θα γίνεται από θαλάσσης, στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους.

 

Αλλαγή του χρόνου στην Πλατεία Αριστοτέλους

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017
20.00-21.00   Batala
23.00-23.59   Συναυλία με το συγκρότημα Imam Baildi
23:59 – 00.10   Πυροτεχνήματα
00.10 – 01.00 Μετά την αλλαγή του χρόνου η συναυλία των Imam Baildi θα συνεχιστεί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button