Ποδόσφαιρο

Ακόμη ένα κρούσμα κορωνοϊού στη Λαμία – Παπαϊωάννου: «Δυστυχώς θα υπάρξουν κι’ άλλα!»

Νέο κρούσμα κορωνοϊού βρέθηκε στην ομάδα της Λαμίας με την κατάσταση της ομάδας της Φθιώτιδας να δυσκολεύει όλο και περισσότεο.

Την ανακοίνωση έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΙΑ FM-1 o ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Θανάσης Παναϊωάννου που ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ενα νέο κρούσμα προστέθηκε στα  ως τώρα δέκα- γνωστά κρούσματα που ταλαιπωρούν την ποδοσφαιρική οικογένεια του ΠΑΣ Λαμία»

Επιπλέον υπάρχουν οι πληροφορίες πως δυστυχώς η διασπορά του κορωνοϊού δεν πρόλαβε να αποφευχθεί με τον ίδιο να αναφέρει:

«σαν ΠΑΕ λάβαμε όλα τα μέτρα για να προστατευθούν οι παίκτες μας αλλά ήταν αδύνατον να προλάβουμε την διασπορά. Ευτυχώς που η κατάσταση όλων είναι καλή ενώ συνεχώς βελτιούμενη είναι και η κατάσταση του ποδοσφαιριστή που νοσεί στον Νοσοκομείο Λαμίας.  Έχω αρχές και δεν τις αλλάζω… Ας ήμασταν καλά και ας χάναμε ένα ακόμη παιχνίδι».

Τέλος ο Παπαϊωάννου στις δηλώσεις του φάνηκε τρομερά ενοχλημένος από την στάση της αστυνομίας της πόλης που κάνει συνεχώς ελέγχους για τη τήρηση ή μη της καραντίνας από τους παίκτες και το προπονητικό τιμ λέγοντας:

«Ο κάθε αστυνομικός δεν μπορεί να γίνεται όργανο του κάθε ιδιοκτήτη ΠΑΕ»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button