ΕρασιτέχνηςΜπάσκετ

Ακαδημία Μπάσκετ: Από την ηλικία του Νηπιαγωγείου το ARIS Junior Basketball Program

Ο Α.Σ. Άρης και το ARIS Basketball Program ανακοίνωσαν την ένταξη του ARIS JUNIOR BASKETBALL PROGRAM, για παιδιά από 5 έως 9 ετών, στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ακαδημίας Μπάσκετ του συλλόγου.

Αναλυτικά:

Το ARIS JUNIOR BASKETBALL PROGRAM δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει, μέσω της εντατικής προπόνησης και της σωστής διαπαιδαγώγησης, την εισαγωγή στις αρχές της καλαθοσφαίρισης. Οι υψηλές προδιαγραφές που διέπουν το πρόγραμμά μας, στοχεύουν στο να εκπαιδευτούν οι νεαροί αθλητές στην άρτια τεχνική, καλλιεργώντας τους ταυτόχρονα τη θέληση για επίτευξη κορυφαίων αποδόσεων και ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους σε κάθε περιβάλλον.

Κατέχουμε την εκπαίδευση και την τεχνογνωσία για να βελτιώσουμε ατομικές και ομαδικές αρετές για τους αθλητές μας. Το πρόγραμμα διαθέτει τη συνταγή και τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να πετύχουν οι νεαροί αθλητές τους στόχους τους, ξεκινώντας από το Νηπιαγωγείο, προχωρώντας στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού.

Με τη θετική και δυναμική μας προσέγγιση, πιστεύουμε ότι μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε τις ικανότητες του κάθε αθλητή και ενδιαφερόμαστε σε βάθος για την ανάπτυξη και ανάδειξη και άλλων πτυχών του χαρακτήρα του, παράλληλα βεβαίως με τις ορθές αθλητικές τεχνικές. Πρωταρχικός σκοπός λοιπόν, είναι να προάγουμε την παιδαγωγική φιλοσοφία,την κοινωνικοποίηση, τη διαμόρφωση αθλητικού ιδεώδους και χαρακτήρα, καθώς επίσης και την ευγενή άμιλλα μέσω του συναγωνισμού και της ομαδικότητας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button