Μπάσκετ

Ακίνδυνος επιθετικά, ρεσιτάλ λαθών και ήττα (76-63) από τον Χολαργό

Με το γνωστό επιθετικό πρόβλημα να μην λύνεται, με τον Άρη να σκοράρει μόλις με δυο σουτ στην τέταρτη περίοδο (συν ένα στο τελευταίο δευτερόλεπτο) οι κιτρινόμαυροι γνώρισαν μια ακόμη ήττα

Με οδηγό τον Μποχωρίδη

Καλύτερα ξεκίνησε ο Άρης στο πρώτο δεκάλεπτο. Με τον Μποχωρίδη να πετυχαίνει ήδη εννέα πόντους από την πρώτη περίοδο και τους Χάρις και Σλαφτσάκη να βοηθούν ο Άρης είχε τον πρώτο λόγο.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη προηγήθηκε και με 8 (13-21) για να λήξει το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 15-21.

Μείωσε ο Κολοσσός, κράτησε ο Άρης

Με περισσότερη διάθεση μπήκε στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Χολαργού που μείωσε μέχρι τους 2 (28-30). Με 2/2 βολές του Τζόουνς και ένα τρίποντο του Φλιώνη ο Άρης πήρε ξανά προβάδισμα (28-35) με το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει με 32-35.

Αλλαγή στο προβάδισμα, έμειναν πίσω οι κιτρινόμαυροι

Για πρώτη φορά στον αγώνα πήρε το προβάδισμα ο Χολαργός με τρίποντο του Τάλτον (39-37) στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκε με 4 (43-39) με τον Άρη να απαντάει με πρωταγωνιστεί τον Λάκι Τζόουνς (5π.) και να προηγείται με 45-47.

Στην συνέχεια Άρης δυσκολεύτηκε να βρει λύσεις στην επίθεση με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται με 50-47.

Για άλλη μια φορά κατάρρευση στο τελευταίο δεκάλεπτο…

Πολύ κακό ήταν το ξεκίνημα του Άρη στην τελευταία περίοδο. Χαρακτηριστικό είναι ότι πρώτη φορά κατάφεραν να ευστοχήσουν σε σουτ 5:39 να απομένουν για να μειώσει ο Μπελ σε 59-53.

Σε αυτό το διάστημα είχε μείνει πίσω μέχρι και με 11 πόντους (59-48) κάνοντας λάθη αλλά και λάθος επιλογές στην επίθεση.

Η διαφορά παρέμεινε σε αυτά τα επίπεδα, με τον Άρη να μειώνει στους 4 (65-61) χάρη σε σουτ τριών πόντων του Λάκι Τζόουνς.

Όπως όμως… μας έχει συνηθίσει ο Άρης ήρθε η κατάρρευση. Οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να κάνουν σχεδόν τίποτα στην συνέχεια, με τον Χολαργό να κάνει ένα 14-0 και το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 76-63.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button