Ποδόσφαιρο

Αιμάτωμα στο δικέφαλο ο Φακούντο Μπερτόγλιο αύριο βγαίνει η αποστολή του Άρη

O Φακούντο Μπερτόγλιο αποκόμισε ένα αιμάτωμα στον δικέφαλο απο το χτύπημα που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον Βόλο, όπως αναφέρει η ΠΑΕ Άρης. Κάτι που κρίνει την συμμετοχή του αμφίβολη στο παιχνίδι που έχουν οι κιτρινόμαυροι με τον Πας Γιάννενα.

Πιο αναλυτικά: «Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (11/01, 17:15).
Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία και δύναμη κορμού για το πρώτο, ενεργοποίηση, δύναμη κορμού, παιχνίδι κατοχής μπάλας και επιθετική ανάπτυξη για το δεύτερο) με τον Εργκυς Κάτσε να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.
Ο Φακούντο Μπερτόγλιο έχει ένα αιμάτωμα στον δικέφαλο από χτύπημα στο παιχνίδι με την ομάδα του Βόλου.
Αύριο, Κυριακή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την ηπειρωτική ομάδα (το μεσημέρι θα αναχωρήσει για τα Ιωάννινα)».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button