Μπάσκετ

Αθηναίου: “Πρέπει να παλεύουμε, γιατί είμαστε στον Άρη και όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Άρη”

Ο Γιάννης Αθηναίου όταν έβαλε το πρώτο του τρίποντο μετά δύο αγώνες αστοχίας κοίταξε το ταβάνι και προφανώς ξέσπασε. Χαρακτήρισε φυσιολογικά τα σκαμπανεβάσματα και εξήγησε πως θέλει χρόνο μέχρι όλοι στην ομάδα να αφομοιώσουν όσα γίνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε αρχικά:

Ευτυχώς πήραμε τη νίκη, τη θέλαμε πολύ για να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη. Θα μπορούσαμε να κρατήσουμε τη διαφορά που αποκτήσαμε. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά, αλλά όπως και με τον ΠΑΟΚ χάσαμε μεγάλη διαφορά, είναι κάτι που θα πρέπει να το δουλέψουμε. Θα γινόμαστε καλύτεροι.

Η ομάδα είναι καινούρια, πολλοί καινούριοι παίκτες, οι Αμερικανοί όλοι καινούριοι. Μέχρι στιγμής είναι φυσιολογικό να εμφανίζουμε δύο διαφορετικά πρόσωπα και από παιχνίδι σε παιχνίδι και στη διάρκεια του αγώνα. Άλλη δύναμη παίρνουμε από τον κόσμο και αλλιώς είμαστε εκτός, όπως έγινε στην Αμαλιάδα, που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Το ξέρουν οι προπονητές μας καλύτερα από όλους και δουλεύουμε και σε αυτό”.

Εξήγησε πως είναι φυσιολογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα γιατί:

Οι Αμερικανοί, αν εξαιρέσεις τον Μπρεντ (Πέτγουεϊ), δεν έχουν παίξει στην Ελλάδα, δεν ξέρουν το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Κόροιβος παίζει διαφορετικά, είναι στιλ που αν δεν μπεις να επιβάλλεις τον ρυθμό σου και αφήσεις αυτό το τρελό ρυθμό να σε παρασύρει, θα έχεις προβλήματα.  Προσπαθούμε να μιλάμε στους Αμερικανούς για να καταλάβουν και το ελληνικό πρωτάθλημα και τι σημαίνει Άρης. Δεν είμαστε Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός για να μπορείς να κερδίζεις πριν μπεις στο γήπεδο. Πρέπει να παλεύουμε, γιατί είμαστε στον Άρη και όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button