Μπάσκετ

Αθηναίου: “Ξέρουμε τι σημαίνει να φοράς αυτήν την φανέλα, τι σημαίνει Άρης, κανένας δεν έρχεται να χάσει”

Ο Γιάννης Αθηναίου στάθηκε στο αποτέλεσμα, γιατί αυτό είναι που μετράει και επεσήμανε ότι θα πρέπει η ομάδα του να είναι πιο συγκεντρωμένη στην άμυνα, για να μη δέχεται χαζά καλάθια.

Ο Έλληνας γκαρντ επεσήμανε:

Συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη. Είχαμε πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι. Θέλαμε για πολλούς λόγους τη νίκη και τη πήραμε, αυτό είναι που μετράει. Είχαμε κακές στιγμές, ειδικά στην άμυνα. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας, να μη δεχόμαστε εύκολα, χαζά καλάθια. Προσπαθούμε κάθε μέρα, σε όλες τις προπονήσεις για να βελτιωνόμαστε. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας για το ελληνικό πρωτάθλημα και θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να το κερδίσουμε.

Για το σερί των ηττών είπε:

Είχαμε αρκετά δύσκολα παιχνίδια, παίξαμε δύο φορές με τον Ολυμπιακό, τη Μπεσίκτας εκτός, τον ΠΑΟΚ εκτός. Εξαιρώ την Τέλεκομ Μπον, δεν θεωρώ ότι κάποια άλλη ήττα δεν το παλέψαμε ή ήταν εύκολα. Παλέψαμε και είχαμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Ξέρουμε τι σημαίνει να φοράμε αυτή τη φανέλα, τι είναι ο Άρης. Όλοι μάχονται για να κερδίζουν. Δεν έρχεται κάποιο παιδί για να χάσει. Έχουμε τα προβλήματά μας, αλλά θέλουμε να παλεύουμε και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι.

Για το επιθετικό πρόβλημα του Άρη και το θέμα των συνεργασιών σχολίασε:

Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό, γιατί είμαστε μια καινούρια ομάδα, πάρα πολλοί καινούριοι παίκτες. Φτιάχτηκε η ομάδα λίγο πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις. Παιχνίδι με παιχνίδι θα αφομοιώνουμε τη φιλοσοφία του προπονητή και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button