Μπάσκετ

Αθανασιάδης: «Ο Άρης είναι η ομάδα όλων των Ελλήνων»

Ο Βαγγέλης Αθανασιάδης παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Άρη φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό X-PRESS» και μίλησε για Άρη, Γκάλη και Γιαννάκη.

Για το πόσα χρόνια διαμένει στο νησί και την πρόσκληση στον Νίκο Γκάλη είπε:

18 χρόνια μένω στην Ρόδο και είμαι και αυτός που είχε καλέσει πριν μερικά χρόνια τον Νίκο Γκάλη στο τουρνουά και είχε τιμήσει με την παρουσία του και το event «Αγίος Ισίδωρος». Έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε το τουρνουά και ο Νίκος Γκάλης έδωσε το παρών του.

Για τον Νίκο Γκάλη είπε:

Ο Νίκος είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος με πολλές ευαισθησίες και πολλές ιδέες. Ιδιαίτερα ποιο πολλές ευαισθησίες έχει απέναντι στα παιδιά και το έχει δείξει και παλιότερα αυτό με την κατασκήνωση που είχε στην Χαλκιδική. Σκέφτεται να κάνει κάποιες διοργανώσεις 3on3 για μικρά παιδιά ο Νίκος Γκάλης εδώ στην Ρόδο.

Για το ήταν από του τυχερούς να βρίσκεται σε εκείνη την ομάδα του Άρη πλάι σε Γκάλη και Γιαννάκη είπε:

Ήμουν από τους τυχερούς εκείνης της ομάδας και ήμουν δίπλα σε αυτά τα «ιερά τέρατα» του μπάσκετ. Αλλά τα νέα παιδιά πρέπει να ξέρουν ότι και «σήμερα» μπορούν εφόσον ξεκινήσουν το μπάσκετ να βρίσκονται πλάι σε μεγάλους παίκτες όπως είναι ο Διαμαντίδης, ο Σπανούλης κλπ.

Για τον σύλλογο που είναι πρόεδρος στην Ρόδο είπε:

Ο σύλλογος λέγεται Πήγασος Κρεμαστής και αποτελώ πλέον πρόεδρος της ομάδας. Είναι ένας σύλλογος που ίδρυσα εγώ το 2005 και έχει να κάνει μόνο με κοριτσίστικα τμήματα.

Για το τουρνουά και την απήχηση του κόσμου είπε:

Έχουμε πολλούς Αρειανούς εδώ στον Νησί είτε δημόσιους υπάλληλους είτε στρατιωτικούς κλπ που υποστηρίζουν τον Άρη και ήρθαν στο γήπεδο. Ο Άρης είναι η ομάδα όλων των Ελλήνων, είναι σαν την Εθνική ομάδα γιατί είχε τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, τον Σούμποτις και τα άλλα παιδιά.

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη αλλά και την επιστροφή του στον Άρη είπε:

Είναι πολύ θετική η παρουσία του Γιαννάκη στον Άρη την δεδομένη στιγμή. Η παλιότερη τακτική με ανθρώπους παράγοντες δεν ευωδίασε και νομίζω ότι είναι καιρός όλοι οι παλιοί παίκτες να αναλάβουν πόστα σε ομάδες. Όχι συχνά αλλά κάπου, κάπου μιλάμε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο Άρης με Γιαννάκη είμαι σίγουρος θα μεγαλουργήσει κάποια στιγμή και πάλι και εύχομαι να λυθούν γρήγορα και τα οικονομικά προβλήματα και να μπορέσει να ορθοποδήσει η ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button