Ποδόσφαιρο

Αθανασιάδης: «’Ηταν ένα δύσκολο αποτέλεσμα, συγγνώμη εκ μερους μας από τον κόσμο μας»

Ο Γιώργος Αθανασιάδης δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια μετά την ήττα από τον Άρη και έδωσε σύνθημα ανασυγκρότησης ενόψει της συνέχειας της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. 

Οι δηλώσεις του τερματοφύλακα της ΑΕΚ στην κάμερα της Nova:

«Ήταν ένα δύσκολο αποτέλεσμα, θέλουμε να το αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα. Αν σταθούμε στο παιχνίδι και μας πάρει από κάτω, θα καταστρέψουμε τα πάντα για τη συνέχεια. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, δεν κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας και το πληρώσαμε. Όλα τα παιδιά προσπαθούμε, το θέμα είναι να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να πάμε την ομάδα εκεί που αξίζει. Εμείς φταίμε, κανείς άλλος, ούτε ο προπονητής, ούτε κανένας. 

Ξεκινήσαμε πολύ καλά τη σεζόν, αλλά έχουμε κάνει κοιλιά. Ήρθε νέος προπονητής, μας έδωσε ψυχολογία. Το ότι χάσαμε δύο παιχνίδια δεν σημαίνει ότι τα γκρεμίζουμε όλα. 

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ζητάω ένα συγγνώμη εκ μέρους μου και εκ μέρους των παικτών από τον κόσμο της ΑΕΚ, γιατί αυτός ο σύλλογος δεν αξίζει να βρίσκεται εκεί. Πιστεύω ότι θα επανορθώσουμε για να χαρεί και ο κόσμος». 

Για την ομιλία του Μανόλο Χιμένεθ: 

«Είχαμε μια ομιλία με τον προπονητή μας, ο οποίος μας στηρίζει. Ξεχνάμε ότι συνέβη και κοιτάμε την επόμενη ημέρα. Είμαστε μεγάλη ομάδα, έχουμε εμπειρία, έχουμε παίξει όλοι στην Σούπερ Λίγκα, αν μας πάρει από κάτω είναι το μόνο εύκολο να διαλύσουμε μια εικόνα που πάμε να χτίσουμε. Από εκεί και πέρα ο προπονητής είναι δίπλα μας και εμείς είμαστε δίπλα του, το λάθος είναι δικό μας και πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση».  

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button