Ποδόσφαιρο

ΑΕΛ: Στα υπόψη ο Μάρκο Σάλα της Κόμο

Τον Μάρκο Σάλα από την Κόμο εξετάζει η ΑΕΛ για τη θέση του αριστερού μπακ.

Η ΑΕΛ Novibet αναμένεται να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι για την ενίσχυσή της, προκειμένου να γίνει πιο ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα. Οι «βυσσινί» θέλουν παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας και μια περίπτωση που τους ενδιαφέρει είναι του Μάρκο Σάλα της Κόμο.

Ο 26χρονος Ιταλός μπακ δεν βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας του και φέτος δεν έχει ούτε μια συμμετοχή, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Σάλα έχει μια πλούσια καριέρα στη χώρα του όπου μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Σασουόλο, Σπαλ, Κροτόνε, Παλέρμο και Λέτσε, ενώ υπήρξε διεθνής με τις μικρές ηλικιακά ομάδες της Ιταλίας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button