Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Ο Λιβάια απέρριψε την πρόταση των κιτρινόμαυρων

Mε τον Παναγιώτη Κονέ συναντήθηκε o ατζέντης του Λιβάια απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ.

Eδώ και μήνες κρατούσε το σίριαλ του Μάρκο Λιβάια με την ΑΕΚ .Είχαν κορυφωθεί οι επαφές τελευταία , με την πρόταση για τετραετές συμβόλαιο της Ένωσης, με απολαβές 4 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά (συν τα μπόνους) να παραμένει στο τραπέζι.
Ο ατζέντης του Κροάτη επιθετικού Βιντσέντζο Καβαλιέρε συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Κονέ το βράδυ της Δευτέρας , πραγματοποιώντας νέα επαφή για το θέμα της ανανέωσής.
Αποφάσισε να πει τελικώς “όχι” η πλευρά του Μάρκο Λιβάια στην πρόταση της ΑΕΚ για ένα νέο τετραετές συμβόλαιο με τις διαπραγματεύσεις να οδηγούνται έτσι σε ναυάγιο.
Υπήρχε διαφορά στο οικονομικό Μεταξύ Λιβάια και ΑΕΚ καθώς το προηγούμενο διάστημα αξίωνε περισσότερα χρήματα η πλευρά του παίκτη . Παρέμενε η πιθανότητα να ανανεώσει ως και σήμερα στο 50-50, ωστόσο η τελική απάντηση του Κροάτη επιθετικού ήταν αρνητική στην πρόταση των κιτρινόμαυρων .
Μένει πλέον να φανεί αν ο παίκτης θα χρησιμοποιείται από εδώ και στο εξής μέχρι το τέλος της σεζόν, όπου και λήγει το συμβόλαιό του. Από την πλευρά της ΑΕΚ πάντως , με την ενημέρωση σύμφωνα των κιτρινόμαυρων, ευχαρίστησε τον Λιβάια για την απάντηση και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button