Μπάσκετ

ΑΕΚ-Άρης (17:00) Πρέπει να κάνει την υπέρβαση και να κερδίσει

Ο Άρης ταξίδεψε στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League.

Παρ’ όλο που τα προβλήματα (διοικιτικά και αγωνιστικά) είναι πολλά, η ταλαιπωρία λόγω αυτών τεράστια, ούτως η άλλως η ομάδα ξέρουμε τι τράβηξε αυτήν την εβδομάδα, για να πάει από Αθήνα-Αβελίνο και από Αβελίνο-Αθήνα, παρ’ όλα αυτά όμως ο Άρης σήμερα πρέπει να κάνει την υπέρβαση και να πάρει ή να κλέψει την νίκη γιατί πρώτα απ’ όλα το οφείλε στον εαυτό του, στην ιστορία του και στον κόσμο του.

Οι κίτρινοι φυσικά και δεν είναι το φαβορί σήμερα. Είναι ομάδα που προέρχεται από έξι σερί ήττες (Ναντέρ, Ρέθυμνο, Τέλεκομ Μπον, Κολοσσός, Μπεσίκτας, Κόροιβος, Αβελίνο), έχει τα γνωστά προβλήματα που τη μαστίζουν εκτός παρκέ και εντός παρκέ δεν έχει καταφέρει να βρει ουδέποτε ομοιογένεια και ταυτότητα, όχι μόνο λόγω των συνεχόμενων αλλαγών στο ρόστερ της.

Ο κόσμος του Άρη θέλει να δει προσπάθεια, θέλει να δει πάθος, θέλει να δει μάχη σε κάθε κατοχή. Αντιλαμβάνεται πλήρως τις δυσκολίες που έχουν περάσει σαφέστατα πλέον και στο αγωνιστικό τμήμα από όσα συμβαίνουν σε διοικητικό – ιδιοκτησιακό επίπεδο, όμως τα παραπάνω στοιχεία που ζητά πρέπει να τα βγάλουν οι παίκτες και σήμερα στο ΟΑΚΑ και σε κάθε αγώνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button