Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ – Άρης 1-1: Ξεφτίλα Ευαγγέλου και εξυγίανσης στο ΟΑΚΑ

Σε μία αναμέτρηση που ο Άρης κατέβηκε στην Αθήνα για να παίξει ποδόσφαιρο και να φύγει νικητής, ο Αθηναίος διαιτητής, Ευαγγέλου, απέβαλε χωρίς λόγο τον Ιντέγε και έδωσε απίθανο πέναλτι για την ΑΕΚ. Όλα αυτά δεν επέτρεψαν την ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ να πάρει τους τρεις βαθμούς.

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΑΡΗΣ, ΛΙΓΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Η πρώτη επικίνδυνη φάση του αγώνα ήταν στο 6ο λεπτό για την ΑΕΚ που με κεφαλιά μέσα στην περιοχή επιχείρησε να σκοράρει αλλά ο Ροζ έδιωξε σταθερά κοντά στη γραμμή.

Σειρά του Άρη ήταν να απειλήσει στο 11′ μετά από σέντρα του Σάσα. Ο Ιντέγε έπιασε καλή και δυνατή κεφαλιά στην «καρδιά» της περιοχής, αλλά ο Μπάρκας απέκρουσε με μεγάλη δυσκολία.

Ένα καλό φάουλ του Ματίγια στο 28′ από το αριστερό άκρο της επίθεσης βρήκε λίγο το κεφάλι του Βέλεθ αλλά ο Μπάρκας με άγχος μπλόκαρε.

Μία καλή ευκαιρία έχασαν οι γηπεδούχοι με κεφαλιά πολύ κοντά στο τέρμα του Άρη, στο 39′, ο Τσιλιγγίρης όμως απέκρουσε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Μετά από αντεπίθεση της ομάδας του Ένινγκ, ο Φετφατζίδης στο 43′ συνέκλινε ωραία από τα δεξιά προς την εστία, σούταρε αλλά ο Μπάρκας πάλι μπλόκαρε.

Στο 46ο λεπτό ο Μπα έκανε ένα πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή όμως η μπάλα κατέληξε λίγο πιο ψηλά από τα δοκάρια.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ VAR O ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΙΔΕ «ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ»

Απίστευτη απόφαση πήρε ο Ευαγγέλου στο 53′, που συμβουλεύτηκε μάλιστα το VAR, να αποβάλει τον Ιντέγε. Ο Νιγηριανός πάτησε τον Μάνταλο χωρίς να το θέλει και χωρίς καν να βλέπει τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή, όμως ο Αθηναίος ρέφερι είδε το αντίθετο.

Το γκολ για τον Άρη ήρθε (επιτέλους) στο 64′ με τον Ντάνιελ Λάρσον, ως «χρυσή» αλλαγή, να εκμεταλλεύεται την «πάρε-βάλε» πάσα του Κόρχουτ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Τρομερή απόκρουση του Τσιλιγγίρη στο 72′, ο 19χρονος τερματοφύλακας είπε «όχι» με τα πόδια σε σουτ του Σιμόες από πολύ κοντινή απόσταση.

Ρεσιτάλ τρομερής διαιτησίας έκανε ο Ευαγγέλου που στο 78′ είδε στο VAR τον Ροζ να βρίσκει μπάλα σε μαρκάρισμα αλλά αποφάσισε να δώσει πέναλτι.

Ο Μάνταλος «εκτέλεσε» από την άσπρη βούλα στο 81′ και ευστόχησε για το 1-1 της ΑΕΚ.

Στο 89′ ο Γιακουμάκης βρήκε καλή κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Τσιλιγγίρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button