Μπάσκετ

Αδαμόπουλος: “Την ιστορία του Άρη δεν μπορεί ποτέ και κανένας να την διαγράψει”

Ο αντιπρόεδρος του Άρη στον θρίαμβο της Προύσας, Σάκης Αδαμόπουλος φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για τον Ζαφείρη Σαμολαδά είπε:
Ζήσαμε μεγάλες στιγμές. Ξαναγέννησε το όνειρο ο Σαμολαδάς.

Για τον θρίαμβο στην Προύσα είπε:
Θυμάμαι ότι ήμασταν 13 άτομα εκτός των δημοσιογράφων που πιστέψαμε στο όνειρο. Πήγαμε στο παιχνίδι στο οποίο είχαμε χάσει στον πρώτο τελικό μέσα στο Παλέ με 11 πόντους. Πήγαμε εκεί, πιστέψαμε ότι μπορούμε να το πάρουμε και το πήραμε τελικά. Ήταν μία απίστευτη εκδρομή με όλα τα παιδιά, με Σούμποντιτς, Λιαδέλης, Σάκλεφορντ, Ορτίθ, Πικουλίν και άλλους. Ζήσαμε μαγικές στιγμές, μέσα στο γήπεδο γίνανε πολλά, σε ένα καλάθι που έβαλε ο Λιαδέλης που πήραμε διαφορά με 13 πόντους άρχισαν να πέφτουν κέρματα, αναπτήρες. Άδειασε το γήπεδο μέσα σε 10 λεπτά με απόφαση του Νομάρχη της Προύσας και μείναμε μόνο εμείς μέσα στο γήπεδο και πήραμε το παιχνίδι και το κύπελλο.

Μία στιγμή που δεν ξέρω αν το κατάλαβε ο κόσμος, το κύπελλο το είχαμε σε κάτι προβολάκια από κάτω ήταν όλο χάλκινο και έκαιγε ολόκληρο και μόλις το σήκωσε ο Ντίνος Αγγελίδης στα χέρια του δεν ήξερε πως να το κρατήσει το πετούσε ο ένας στον άλλον γιατί ήταν καυτό.

Μόνο 13 άνθρωποι το πιστέψαμε τότε όπου βέβαια είχαμε μια φιλοξενία μαγική από την ομάδα της Προύσας, μας είχαν δώσει ένα πουλμανάκι και κυκλοφορούσαμε και 13 ασφαλίτες οι οποίοι μας παρακολουθούσαν όλη την μέρα για την ασφάλεια μας.

Οι ιστορίες που διηγήθηκε από τότε:

Την ημέρα που πηγαίναμε στο γήπεδο, μας περιμέναμε σε μια γωνία και μας πέταξαν πέτρες και μια πέτρα βρήκε το τζάμι και το έσπασε εκεί που καθόταν ο Παναγιώτης Λιαδέλης, χώθηκε μέσα στα καθίσματα και μετά δεν μπορούσαμε να τον βγάλουμε γιατί φοβόταν. Μία άλλη ιστορία πάλι με τον Λιαδέλη ο οποίος στον γυρισμό οδήγησε το αεροπλάνο και κανένα 10λεπτο και αφού επιβιώσαμε και από αυτό δεν φοβάμαι τίποτα πια. Και μετά η στορία όταν προσγειωθήκαμε, που είχε ανακοινώσει η αστυνομία ότι θα προσγειωθούμε δίπλα στην αερολέσχη, ο κόσμος ήταν μαζεμένος εκεί και εμείς πήγαμε να προσγειωθούμε από πίσω και άρχισαν να τρέχουν φίλαθλοι του Άρη μέσα στον αεροδιάδρομο, μέχρι να σταματήσει το αεροπλάνο είχαν σκαρφαλώσει στα φτερά και ζητωκραύγαζαν.

Για τον σημερινό Άρη είπε:
Παρακολουθώ την ομάδα, ήμουνα και σε μερικά εκτός έδρας παιχνίδια. Νιώθω στεναχώρια και πίκρα, πιστεύω να τελειώσει με το καλό η φετινή χρονιά και σιγά σιγά να ξαναβρούμε τον δρόμο μας.

Για τον Νίκο Λάσκαρη είπε:
Έδωσε όραμα αλλά τελικά φάνηκε ότι δεν τα κατάφερε.

Για τον Γουλιέλμο είπε:
Γνωρίζω ό,τι διαβάζω από τον Τύπο. Δεν έχω προσωπική άποψη, δεν τον γνωρίζω αλλά και όσο δεν ματαβιβάζονται οι μετοχές είναι κάτι που δεν ξέρω πως θα καταλήξει.

Για την “επόμενη μέρα” του μπασκετικού Άρη είπε:
Το θέμα είναι βρεθεί ένα καλό σχήμα να διοικήσει την ομάδα. Η ομάδα έχει μία μεγάλη δυναμική και ο κόσμος πρέπει να είναι στα τσιμέντα, στην κερκίδα και να βοηθάει.

Για το αν περνάει ακόμα η “μπογιά” του Άρη στο εξωτερικό είπε:
Πάρα πολύ. Όλοι ξέρουν τον Άρη, τον Γκάλη και ξέρουν την ιστορία.

Για τον Γιαννάκη είπε:
Δυστυχώς έπεσε σε μία δύσκολη περίοδο ο Γιαννάκης και ψιλοκάηκε αυτό το χαρτί. Την ιστορία δεν μπορεί ποτέ και κανένας να την διαγράψει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button