Ποδόσφαιρο

Αγιασώτης: «Ο Άρης βρίσκει τον δρόμο του, πολύ καλό όνομα σε Ελλάδα και Ευρώπη-Φανταστικός ο κόσμος»

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Φώτης Αγιασώτης.

Ήταν ένας από τους Αρειανούς που βραβεύτηκαν πριν από κάποια χρόνια, όταν πήγαινε στην Θύρα 3 παρά το πρόβλημα υγείας που είχε για να στηρίξει τον Άρη. Επιπλέον, συμμετείχε στην χθεσινή έκπληξη που έγινε στον Ντάνιελ Μαντσίνι για τα γενέθλια του.

Ως πρώην μέλος της ΠΑΕ Άρης και ένας άνθρωπος που είναι και πάλι κοντά στην ομάδα, ο Φώτης Αγιασώτης μίλησε την πορεία των «κιτρινόμαυρων» τα δύσκολα χρόνια που πέρασαν ενώ στο τέλος δήλωσε πως περιμένει και εκείνος έναν τίτλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Ήταν μια πολύ συμβολική εικόνα και έδωσε μηνύματα σε πολλούς Αρειανούς..

Έτσι ακριβώς για την πίστη και στην αφοσίωση στην ομάδα. Ήταν το ματς με αντίπαλο τον Πανσεραϊκό, ήμασταν ακόμη στην γ’εθνική. Τότε είχα περάσει μια περιπέτεια με την υγεία μου, ήμουν σε ένα κέντρο αποκατάστασης στην «Αρμονία» δεν μπορούσα να περιμένω όμως. Ήθελα να δω το παιχνίδι, μάλιστα ήταν κρίσιμος αγώνας οπότε έφυγα και πήγα στο γήπεδο στο πέταλο. Να δούμε πραγματικά τι συμβαίνει στην θύρα 3.

Το «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι το δεύτερο σπίτι σας..

Το Χαριλάου ναι, εδώ και πολλά χρόνια. Από το 1980 που ήρθα στην Θεσσαλονίκη ό,τι συνέβαινε για τον Άρη ήμουν εκεί. Στην διοίκηση του Άρη ήμουν την χρονιά 90-91′ με τον Δημήτρη Ηλιάδη και πιο πριν ήμουν στις δημόσιες σχέσεις.

Τώρα είστε κοντά στην προσπάθεια του Θεόδωρου Καρυπίδη και μάλιστα χθες συμμετείχατε και εσείς στην έκπληξη του Ντάνιελ Μαντσίνι..

Ο Άρης τώρα έχει αναβαθμιστεί πάρα πολύ σε αυτό το θέμα. Κάθε παίκτης που έχει γενέθλια ή γιορτή, από τα ζαχαροπλαστεία «Παπασωτηρίου» έχουμε την τούρτα που την πηγαίνω εγώ. Γίνεται ένα μικρό event από την ΠΑΕ.

Πόσες τούρτες έχετε δώσει μέχρι στιγμής (γέλια);

Κοιτάξτε μέχρι τώρα έχουμε πάει τέσσερις τούρτες. Τέσσερα παιδιά του Άρη είχαν γενέθλια. Ο Μαντσίνι, ο Ντιγκινί και άλλους δύο. Ο Ντάνιελ είναι ένα πολύ καλό και προσγειωμένο παιδί, βέβαια δεν μιλάει πολύ. Πιστεύω πως και αυτός είναι δειψασμένος να παίξει στον Άρη, να δείξει τι μπορεί να κάνει. Πιστεύω κάποια στιγμή θα του δοθεί αυτή η ευκαιρία.

Τι ευχή του δώσατε;

Να είναι γερός και να τον δούμε γρήγορα στο γήπεδο!

Πιστεύετε πως ο Άρης θα βρει τον δρόμο του;

Φυσικά, ήδη τον έχει βρει. Από αυτά που έχουμε ζήσει τα παλιότερα χρόνια και μιλάω για τα όσα περάσαμε πριν τέσσερα-πέντε χρόνια, σιγά σιγά τον βρίσκει τον δρόμο του. Και στο εξωτερικό έχει ένα πολύ καλό όνομα. Αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα έδειξε και πέρσι ότι βρίσκεται σε μια καλή θέση. Πιστεύω ότι μέσα στον Δεκέμβριο θα γίνουν κάποιες προσθήκες που χρειάζονται και η ομάδα θα πάει καλύτερα. Και μην ξεχνάμε ότι ο Άρης έχει έναν φανταστικό κόσμο που ό,τι και αν γίνει είναι δίπλα του!

Σας έχει πει ο Θεόδωρος Καρυπίδης για τις μεταγραφές;

Όχι. Όλοι γνωρίζουμε πως χρειάζεται ένας τερματοφύλακας αλλά όλα αυτά τα συζητάει με τον προπονητή και τον Άγγελο Χαριστέα και είναι πολύ καλό που ήρθε στον Άρη διότι ξεκίνησε ποδοσφαιρικά από εδώ και καθιερώθηκε Είναι ένα παιδί δικό μας και μάλιστα με πολλές γνώσεις και σαφώς μπορεί να βοηθήσει τον Άρη.

Ο Άρης χρειάζεται στελέχωση και άτομα να «τρέχουν» καταστάσεις..

Βέβαια. Θέλω επίσης να πω κάτι που είχε πει και ο Άγγελος. Πρέπει να δοθεί επιπλέον βάρος στις υποδομές, στην Κ20, Κ19 κτλ. Είναι από τα πιο βασικά, από εκεί θα αντλήσεις και θα βγάλεις δικούς σου παίκτες.

Ο κόσμος του Άρη περιμένει έναν τίτλο και 50 χρόνια είναι πάρα πολλά έτσι;

Είναι πάρα πολλά! Πιστεύουμε όμως ότι κάποια στιγμή βάσει σχεδίου θα δούμε κάτι καλο. Θα συμβεί αυτό, όλοι το περιμένουμε και ο Άρης θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος γιατί πέρνοντας έναν τίτλο παίρνεις και περισσότερους φιλάθλους, νέους. Τόσα χρόνια στην β’ και γ΄εθνική χάθηκαν αρκετά αλλά έτσι «φτιάχνονται» οι ομάδες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button