Ποδόσφαιρο

Αγγελούδης: “Εφιαλτική σεζόν η χρονιά που έπεσε ο Άρης” – Σταμάτησε το ποδόσφαιρο στα 29!

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση πήρε ο Νίκος Αγγελούδης στα 29 του μόλις χρόνια εξαιτίας τραυματισμών.

Στον Άρη αγωνίστηκε από το 2010 ως το 2014 ενώ έπαιξε και στους Ηρακλή, Δόξα Δράμας, Κοζάνη, Μακεδονικό, Πανσερραϊκό, Πανελευσινιακό, Διαγόρα Ρόδου, ΠΑΟΝΕ, ΑΠΕ Λαγκαδά, Ηρόδοτο ενώ έκλεισε την καριέρα του στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Συνολικά στην καριέρα του σε επίπεδο Α’, Β’, Γ’ Εθνικής αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας αγωνίστηκε σε 146 παιχνίδια έχοντας σημειώσει 20 τέρματα.

Η συνέντευξή του στο Liganews.gr…

Αρχικά μίλησέ μας για την απόφαση στα αποσυρθείς από το ποδόσφαιρο;

«Είχα αρκετούς τραυματισμούς μετά το πέρασμά μου από τον Ηρακλή. Δεν μπορούσα να αποδώσω όπως ήθελα στο υψηλό επίπεδο. Πλέον, μου δόθηκαν δύο επαγγελματικές ευκαιρίες και αποφάσισα να σταματήσω το ποδόσφαιρο».

 Τι έχεις κρατήσεις από τον χώρο αυτό;

«Έχω κάνει φίλους, που είναι η οικογένειά μου, είναι σαν τα αδέρφια μου. Αυτό δεν θα αλλάξει με τίποτα. Είχα ωραίες στιγμές όμως οι πολλοί τραυματισμοί έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Σημείο αναφοράς για μένα είναι ο Άρης, από μικρός υποστήριζα την ομάδα αυτή».

Ποιες ήταν οι καλύτερες σου στιγμές;

«Το γκολ στο Καραϊσκάκη (είχε μειώσει σε 2-1 με κεφαλιά απέναντι στον Ολυμπιακό) με τον Άρη. Ακόμη, σε παιχνίδι ΠΑΟΚ-Άρης που φόρεσα το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ήταν τιμή μου. Η χρονιά της ανόδου με τον Ηρακλή (2014-2015) ήταν ένα ωραίο ταξίδι. Ξεχωριστή στιγμή ήταν που είδα από κοντά δύο φορές το είδωλό μου. Τον Φραντσέσκο Τότι, σε δύο φιλικά που είχαμε δώσει με τον Άρη κόντρα στην Ρόμα, σε Ολίμπικο και Χαριλάου. Σίγουρα μου έχει μείνει κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Κ20 του Άρη τη σεζόν 2010-2011».

Ποιες ήταν οι χειρότερες;

«Η χρονιά που έπεσε ο Άρης. Ήταν εφιαλτική σεζόν. Ακόμη, ήμουν άτυχος τη σεζόν 2014-2015 με τον Ηρακλή και την άνοδο που πετύχαμε καθώς είχα τραυματιστεί»

 Έχεις νιώσει αδικία;

«Έχω νιώσει αλλά δεν με έριξε. Προσπαθούσα και ήθελα να αποδείξω ότι δεν είναι έτσι»

Τέλος, ποιο γκολ δεν θα ξεχάσεις ποτέ;

«Το παιχνίδι μέσα στην Βέροια αγωνιζόμενος με την φανέλα του Άρη. Όταν έκανα το 0-1. Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button