Μπάσκετ

Αγγέλου: “Υπάρχει η διαχείριση της ευθύνης…”

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου:

“Ήταν ένα παιχνίδι με δύο όψεις, τη μία τη δική μας, την ψυχολογική. Το γιατί χάσαμε από τον Πανιώνιο, γιατί κάναμε τέτοια εμφάνιση στην Ουκρανία. Σε ομάδες που παίζουν τρεις αγώνες σε 8 μέρες συμβαίνει αυτό. Και σε μεγαλύτερες ομάδες συμβαίνει… Δεν λαμβάνω υπ’ όψιν μου αυτό το ματς. Δίνουμε μάχη με τον εαυτό μας. Πρέπει να πιστέψουμε ότι κάποια στιγμή πρέπει να έχουμε συγκεκριμένα στάνταρ, είτε χάνουμε 20 πόντους, είτε είμαστε μπροστά 20 πόντους. Το σημείο που δουλεύουμε τώρα είναι η απόφαση. Στα τελευταία λεπτά με τον Πανιώνιο είχαμε έξι κακές αποφάσεις στην επίθεση και τρεις στην άμυνα. Σήμερα είχαμε τέσσερις στην επίθεση και τέσσερις στην άμυνα. Το μπάσκετ όταν το φέρεις στα 3-4 τελευταία λεπτά από εκεί και πέρα είναι θέμα απόφασης. Η απόφαση είναι θέμα να μπορείς να εμπιστεύεσαι αυτούς που σε προπονούν, αυτούς που διοικούν, τους συμπαίκτες του, την δουλειά που γίνεται. Προσπαθούμε όλα αυτά τα να βάλουμε στην ομάδα. Το ψυχοπνευματικό υλικό και η ηθική των παικτών είναι πολύ καλή. Ίσως κάνουμε κάτι λάθος. Δυστυχώς ή ευτυχώς φεύγουμε αύριο για τη Βουλγαρία και επιστρέφουμε για να προετοιμάσουμε αγώνες που έχουν το “πρέπει””.

Ρωτήθηκε αν έχει εξήγηση για το ότι ο Άρης ήταν άκρως ανταγωνιστικός με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και παρουσίασε τραγική εικόνα στα τρία ενδιάμεσα παιχνίδια (Κατάγια, Πανιώνιος, Ντνίπρο) και απάντησε:

“Αυτή η προσέγγιση ειναι λογική, αλλά στο μπάσκετ πρέπει να έχεις κοντή μνήμη. Χάνω την ενέργεια που πρέπει να δώσω για να συνεχίζω να προσπαθώ, αν σκεφτώ το παρελθόν” και πρόσθεσε: “Έχουμε ένα μότο: “Χυπάμε τον βράχο χίλιες φορές για να τον σπάσουμε”. Ξέρετε το “ξύλο” που έφαγε ο κ. Γουλιέλμος στον ΕΣΑΚΕ για τα τηλεοπτικά, ξέρετε τον αγώνα που δίνει για το Παλέ, τι αγώνα κάνει η ομάδα σε πόσους τομείς και ποια μάχη δόθηκε το καλοκαίρι και τι μάχη δίνουν οι παίκτες για να μπουν στο πρέπει του Άρη. Πιθανώς να το πληρώσουμε και να πάμε κόντρα στο πρόγραμμα, αλλά αν σκεφτόμαστε τι κάνουμε λάθος, δεν θα έχουμε ενέργεια για το επόμενο παιχνίδι. Πιστεύω στη ομάδα αυτή, πιστεύω στο γκρουπ των ανθρώπων που δουλεύουν για την ομάδα”.

Πρόσθεσε πως “το μπάσκετ έχει ατομικούς στόχους και αυτή είναι η μάχη του προπονητή με τους παίκτες. Κανένας παίκτης δεν είναι ευχαριστημένος. Αυτό έλεγα στον Μποχωρίδη και τον Τζόουνς μετά… Ο Λάικ έκανε εκπληκτικό παιχνίδι και ειχε 3 επιλογές στο τέλος αδιανόητες. Είπα στον Μπελ ότι θα πρέπει να βρει και δικά του σουτ, να μην περιμένει μόνο από την ομάδα. Υπάρχει η διαχείριση της ευθύνης…”.

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Δημήτρη Βεργίνη στο πρώτο δεκάλεπτο είπε:

“Υπήρξε ένταση, εγώ δεν έχω θέμα. Διαφώνησα με τον Βεργίνη. Εχουμε κάνει θέμα το θέμα με τον Βεργίνη. Είναι παιδί φιλόδοξο και δουλεύει στους δικούς του ρυθμούς. Και μένα αν με έβγαζε ο προπονητής, θα μάλωνα μαζί του. Δεν τον ξαναέβαλα γι’ αυτή την ένταση, αλλά το αν θα παίζει ή πώς θα παίζει είναι δικό μου θέμα. Δεν σημαίνει ότι έχω δίκιο, αλλά αυτή είναι η άποψή μου”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button