Μπάσκετ

Αγγέλου: “Ο Γουλιέλμος μου είπε ότι ντράπηκε… Η ομάδα άδεια ψυχοπνευματικά”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου εξήγησε την κακή εμφάνιση της ομάδας του στην ταλαιπωρία που έχει προηγηθεί από τα συνεχόμενα ταξίδια και αναφέρθηκε και στα παράπονα του Δημήτρη Γουλιέλμου.

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου: “Δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα για το ποιος ήταν καλύτερος στον αγώνα. Ο Προμηθέας άξιζε τη νίκη, καθώς ήταν καλύτερος από την αρχή. Εμείς δεν μπήκαμε ποτέ στο παρκέ. Η ομάδα ήταν άδεια ψυχοπνευματικά μετά από την υπερπροσπάθεια για για πρόκριση στο BCL απέναντι στη Νίζνι.

Βασικοί παίκτες ήταν δύο ταχύτητας πίσω στην αντίσταση. Σε κάθε περίπτωση, από το να χάναμε για ένα πόντο, καλύτερα που χάσαμε για 20, μήπως και μας επηρεάσει προς το καλό.

Ο κ. Γουλιέλμος μου είπε πως ντράπηκε με την εικόνα της ομάδας. Εγώ δεν ντρέπομαι, αλλά έχω συναισθήματα παρόμοια με αυτά των παικτών. Δεν ξεκινήσαμε καλά μια δύσκολη χρονιά και πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα. Καλή συνέχεια στον Προμηθέα και πολλά συγχαρητήρια στον Μάκη (σ.σ. Γιατρά)».

Ρωτήθηκε για τον Προμηθέα και απάντησε: “Ο Προμηθέας δεν χρειάζεται κοπλιμέντα. Έχει σταθερή βελτίωση και αγωνιστική παρουσία. Είναι ένα πραγματικό παράδειγμα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button