Μπάσκετ

Αγγέλου: “ Ήταν μια νίκη που έπρεπε να κάνουμε ”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου στάθηκε στην πίεση που υπάρχει στην ομάδα του Άρη και πώς θα πρέπει να τη διαχειριστεί όλο το περιβάλλον του συλλόγου.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ: “Ήταν μια νίκη που έπρεπε να κάνουμε. Είμαστε σε μια κατάσταση που όλοι καταλαβαίνουν τι γίνεται. Περιμένουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι μετά τη διακοπή. Οι παίκτες ανταποκρίνονται. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε 4/5 τρίποντα και στο δεύτερο 2/12, αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε για τακτική. Ο Άρης είναι χωνί που η πίεση σε τραβάει προς τα κάτω… Πρέπει να διαχειριστούμε πολλά, είναι καλό ότι ανταποκριθήκαμε. Η ομάδα των Τρικάλων είχε απουσίες κι αυτό δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζει…”.

Ρωτήθηκε για την συνέχεια του πρωταθλήματος και το πόσες νίκες θα χρειαστεί ο Άρης για να δώσει τέλος στο μαρτύριο και απάντησε: “Πρέπει να σέβεσαι το παιχνίδι, τους κανόνες του. Το πρωτάθλημα τελειώνει σε τρεις αγωνιστικές, όχι στο ματς με το Πανιώνιο… Εγώ θέλω να πω ότι ο κ. Γουλιέλμος, ο κ. Ζουλιάμης και ο κ. Καπάζογλου, όπως και οι συνεργάτες τους κάνουν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια με ηχηρή σιωπή. Προσπαθούν με σεμνότητα να βοηθήσουν την ομάδα. Θα μείνουμε σε αυτό το μήνυμα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button