Ποδόσφαιρο

Ίνγκασον: «Απόψε σώσαμε το τομάρι μας»

Ο Ίνγκι Ίνγκασον, μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Άρη και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί για τη συνέχεια και πως… σήμερα “έσωσαν το τομάρι τους”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισλανδού στην κάμερα της Nova:

Πως έζησε την αναμέτρηση;

Ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί κάναμε πολλά λάθη που δεν συνηθίζουμε και που μας δυσκόλεψαν. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε τον ΠΑΟΚ όπως θέλουμε να τον βλέπουμε. Πιέσαμε και καταφέραμε να πάρουμε το μίνιμουμ ένα βαθμό. Αν υπήρχαν 2-3 λεπτά ακόμη θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Αλλά πρέπει να παίζουμε 90 λεπτά όχι 45.

Μήπως αδικούν τον εαυτό τους;

Είναι δύσκολο να πούμε γιατί έγινε αυτό. Δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα. Στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Ίσως γιατί δυσκολευόμαστε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας. Κάποια λάθη φέρνουν γκρίνια, αντί ν΄αντιδράσουμε. Είναι ένας από τους παράγοντες που δεν μπορέσαμε στο πρώτο ημίχρονο να είμαστε αυτοί που μπορούμε. Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό, ξέρουμε πως έουμε νέους παίκτες που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα που δεν μπορούν να βγάλουν πλήρως τον καλό τους εαυτό. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε να ψάξουμε μέσα μας και να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Να πιάσουμε καλή απόδοση και να έρθουν τ΄αποτελέσματα που θέλουμε.

Φέτος με τα 5 γκολ που έχει πετύχει, είναι η πιο παραγωγική του σεζόν.

Αν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα είμαι χαρούμενος. Επί προσωπικού προτιμώ να μην δέχεται γκολ η ομάδα μου. Είναι ωραίο μια ομάδα να έχει αμυντικούς που σκοράρουν. Ήμασταν αρκετά άτυχοι πολλές φορές. Σήμερα η ομάδα είχε πολλά φάουλ και μου δόθηκε η ευκαιρία να ανεβαίνω. Δεχόμαστε γκολ που μπορούμε να έχουμε αποφύγει και μετά τρέχουμε να σώσουμε ότι μπορούμε, όπως έγινε σήμερα. Προτιμώ να μην δεχόμαστε γκολ.

Οι αριθμοί λένε 9 γκολ και σε κανένα ματς από αυτά δεν έχει χάσει.

Είναι καλό αυτό μακάρι να συνεχίσω να σκοράρω. Το πιο σημαντικό είναι να μάθουμε από τα λάθη μας. Ακολουθούν δύσκολα ματς και πρέπει να τα πάμε καλύτερα σε σχέση με σήμερα. Σήμερα σώσαμε το τομάρι μας στο τελευταίο λεπτό, θα πρέπει να δείξουμε ένα σταθερό επίπεδο απόδοσης και δεν θα είναι εύκολο να ξεφεύγουμε από τέτοιες καταστάσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button