Ποδόσφαιρο

Ίλιτς: «Ήρθε η κατάλληλη στιγμή για τον Άρη να κατακτήσει το Κύπελλο»

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Box to box» φιλοξενήθηκε ο Μπράνα Ίλιτς

Απευθείας από την Σερβία ο πρώην παίκτης του Άρη, Μπράνα Ίλιτς μίλησε για την επιστροφή στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και την επανέναρξη του πρωταθλήματος στην γειτονική χώρα, τον Άρη και το πως βλέπει την φετινή ομάδα ενώ τέλος τόνισε πως ήρθε η ώρα οι «κιτρινόμαυροι» να κατακτήσουν το Κύπελλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Ιάσονα Μίσχο:

Πως είναι τα πράγματα εκεί;

Εδώ είναι όλα καλά, πριν από έναν μήνα ξεκινήσαμε με προπονήσεις. Τώρα έχουμε παίξει δύο αγώνες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, γενικώς είναι όλα καλά. Δεν έχουμε πολλά κρούσματα κορωνοϊού, δεν μιλάμε πολύ για αυτό.

Πως ήταν η επιστροφή στα γήπεδα;

Ήταν αρκετά περίεργη η κατάσταση και κάπως δύσκολη γιατί κάναμε κάποιες ατομικές προπονήσεις στο σπίτι από το τιμ, ωστόσο η επιστροφή ήταν διαφορετική. Μετά από 20-25 μέρες προετοιμασίας, δεν είμαστε ακόμη 100% έτοιμοι.

Έχετε στο μυαλό σας να μην ρισκάρετε επομένως να αγωνιστείτε λίγο πιο «χαμηλά»;

Νομίζω πως όλοι παίζουν στο φουλ, δεν έχει κάποιος αυτό στο μυαλό του, όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο τα δίνομε όλα. Είναι λογικό βέβαια να μην μπορείς να παίξεις στο 100% σου για 90 λεπτά κάθε τρεις μέρες διότι είμαστε πολύ καιρό εκτός χωρίς ποδόσφαιρο.

Τα γήπεδα έχουν κόσμο; Επιτρέπεται;

Στην 1η αγωνιστική, οι αγώνες ήταν κεκλεισμένων των θυρών, στην 2η είχε περίπου 1000 άτομα. Είναι περίεργο αυτό γιατί πρέπει μάλιστα να έχουν και ένα μέτρο απόσταση μεταξύ τους, επηρεάζει περισσότερο την ομάδα που αγωνίζεται εντός έδρας. Όταν παίζεις χωρίς φιλάθλους είναι αρκετά περίεργο. Εμείς παίξαμε πριν δύο μέρες με τον Ερυθρό Αστέρα που είχε κόσμο και ήταν όντως διαφορετικό.

Τι ακούγεται στην Σερβία για τον Άρη και τον Ματέο Γκαρσία που αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα;

Δεν πρόσεξα ακριβώς τι γίνεται, έχω διαβάσει πολύ λίγα πράγματα. Δεν έχει δώσει και εκείνος απ’όσο βλέπω το 100% του στα γήπεδα.

Ένας ακροατής μιλά για το γκολ σου με τον Ερυθρό Αστέρα, το θυμάσαι;

Ήταν σίγουρα το καλύτερο γκολ της καριέρας μου με τον Άρη.

Ο Άρης ξεκινά το Σάββατο χωρίς τον κόσμο του, πιστεύεις θα τον επηρεάσει αυτό;

Σίγουρα θα είναι δύσκολο για μια ομάδα σαν τον Άρη, το Χαριλάου πάντα είναι γεμάτο και ο κόσμος βοηθά πάρα πολύ την ομάδα. Οι παίκτες έχουν αγωνιστεί φυσικά και χωρίς κόσμο αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι περίεργο. Εγώ αγωνίζομαι τόσα χρόνια, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναβιώσει.

Πως βλέπεις τον Άρη;

Τώρα που βρίσκομαι στην Σερβία δυστυχώς δεν μπορώ να βλέπω τους αγώνες όμως γνωρίζω τι κάνει. Πηγαίνει πολύ καλά φέτος, αλλά δεν μπορώ να πω με λεπτομέρειες κάτι. Ξέρω σίγουρα για τον ημιτελικό του Κυπέλλου που θεωρώ πως μπορεί να το κατακτήσει. Για την ιστορία του, τον κόσμο του, πιστεύω θα είναι σίγουρα ένα βήμα μπροστά. Η ομάδα έχει φτάσει στο κατάλληλο σημείο για να κατακτήσει επιτέλους του Κύπελλο.

Κρατάς επαφές με κάποιον πρώην συμπαίκτη σου;

Μόνο με τον Ούγκο Σόουζα μιλάω.

Σκέφτεσαι το μέλλον σου μετά το ποδόσφαιρο;

Σε λίγες ημέρες θα υπογράψω με την ομάδα που είμαι συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Μετά από αυτό δεν θα αγωνιστώ άλλο στο επαγγελαμτικό ποδόσφαιρο. Έχω στο μυαλό μου να κάτσω στην ομάδα που είμαι τώρα και μετά ίσως να δούμε το ενδεχόμενο της προπονητικής και του μάνατζερ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button