Ποδόσφαιρο

Ήττα (1-2) της Λαμίας από τον Ιωνικό του Σπανού – Άνετη νίκη του Αστέρα

Η εν δυνάμει αντίπαλος του Άρη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, Λαμία, ηττήθηκε με 2-1 από τον Ιωνικό Νίκαιας, ενώ επίσης σε φιλικό αγώνα ο Αστέρας επικράτησε με 4-0 του Ολυμπιακού Βόλου.

Σε φιλικά δοκιμών λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, η Λαμία ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ιωνικό Νίκαιας με 2-1, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε με το ευρύ 4-0 τον Ολυμπιακό Βόλου, εντός έδρας.

Ήττα της Λαμίας από τον Ιωνικό Νίκαιας του Σπανού και του Αναγνωστόπουλου

Η Λαμία έπαιξε με τα… δεύτερα σε όλο το 90λεπτο, δοκίμασε πράγματα αλλά γνώρισε τη φιλική ήττα με 2-1 από τον Ιωνικό Νίκαιας. Ο Βλαχομήτρος στο 22′ έκανε το 0-1 για τον Ιωνικό και στο 49ο λεπτό ο Ματσούκας διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού και του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου (στο τέρμα) έμεινε με 10 παίκτες, έπειτα από αποβολή του Φάζου στο 67′. Το πλεονέκτημα παικτών βοήθησε τη Λαμία μόνο στο να μειώσει με γκολ του Τσούκαλου στο 69′.

Στο «ρελαντί» ο Αστέρας τον Ολυμπιακό Βόλου

Οι Αρκάδες έπαιξαν φιλικό με μία ομάδα κατώτερου επιπέδου του πρωταθλήματος και έδειξαν τα «δόντια» τους. Παίζοντας καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έκανε το 1-0 με σέντρα-σουτ του Άλβαρες στο 32′. Με πέναλτι αλά Πανένκα ο Μπαράλες «έγραψε» το 2-0 πέντε λεπτά μετά (37′).

Ακόμα δύο γκολ πέτυχε στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Τρίπολης. Στο 51ο λεπτό ο Μουνάφο βρήκε υπέροχα τον Αλί Μπαμπά και ο τελευταίος με κεφαλιά έκανε το 3-0. Το τέταρτο γκολ σημείωσε (πάλι) ο Μπαράλες με πλασέ στο 55′.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button