Μπάσκετ

Ήττα στην Λάρισα με 81-76, ξυπνήστε πριν να είναι αργά

Ο Άρης ταξίδεψε στην Λάρισα για να αντιμετωπίσει τον Φάρο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League.

Το πρώτο δεκάλεπτο δεν ήταν καθόλου καλό για τους «κιτρινόμαυρους» και ίσως να ήταν και το χειρότερο που έχουν πραγματοποιήσει μέχρι τώρα. Οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη ίσως και επηρεασμένοι από την αγωνιστική απραξία των δύο εβδομάδων, μπήκαν στο παρκέ πολύ μουδιασμένα, μάλιστα στην πρώτη περίοδο δέχτηκαν 30 πόντους ενώ πέτυχαν μόνο 17.

Τέλος πρώτου δεκαλέπτου: 30-17

Ο Άρης στο δεύτερο  δεκάλεπτο ήταν σαφώς καλύτερος, πατούσε καλύτερα στο παρκέ και κατάφερε κυρίως αμυντικά να διορθωθεί αφού δέχτηκε μόνο 15 πόντους, παρ’ όλα αυτά επιθετικά οι «κιτρινόμαυροι» κάπου σκάλωναν, δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα καλάθι και κάποιες φορές έκαναν βιαστικές επιλογές κάνοντας αρκετά λάθη. Από τον Άρη αυτός που ξεχώρισε ήταν ο  Μποχωρίδης πετυχαίνοντας 7 πόντους, 3 ασσίστ και 3 ριμπάουντ ενώ από τον Φάρο αυτός που έκανε την διαφορά ήταν ο Παπαντωνίου πετυχαίνοντας 11 πόντους και 1 ριμπάουντ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαιτητές έβαλαν πάλι το χεράκι τους με χειρουργικό τρόπο, στο πρώτο δεκάλεπτο ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε δεχτεί τεχνική ποινή για διαμαρτυρία και στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου οι διαιτητές χρέωσαν με δεύτερη τεχνική ποινή αποβάλλοντας τον από τον αγώνα. Η υπερβολή στο μεγαλείο της.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 45-34

Στην 3η περίοδο ο Άρης φανερά επηρεασμένος από την αποβολή του Παναγιώτη Γιαννάκη έριξε την απόδοση του, βέβαια κάθε φορά που οι «κίτρινοι» πήγαιναν να βρουν ρυθμό εκεί είτε η καλή άμυνα του Φάρου είτε οι διαιτητές τους στεκόταν εμπόδιο, κάποια στιγμή η διαφορά μάλιστα είχε ξεφύγει και στους 20 πόντους υπέρ της γηπεδούχο ομάδας με τον Μπάρτ να κάνει ότι θέλει στον αγωνιστικό χώρο και τους κιτρινόμαυρους να δείχνουν να μην μπορούν να τον σταματήσουν, εν τέλει ο Άρης με κάποια καλά ξεσπάσματα και με τον Ιβάν Μάρας να ανεβάζει στροφές κατάφεραν να ρίξουν την διαφορά στους 11 πόντους.

Τέλος τρίτου δεκαλέπτου: 64-53

Ο Άρης δεν κατάφερε να ανατρέψει το σκορ στην 4η περίοδο, αν και κατάφερε να πλησιάσει ακόμη και στους 3 πόντους δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα και έτσι οδηγήθηκε σε μια ακόμη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Την μεγαλύτερη ζημιά στους κιτρινόμαυρους, έκανε ο Μπάρτ ο οποίος πέτυχε 28 πόντους και έμοιαζε ασταμάτητος, ενώ από τους Θεσσαλονικείς αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Γκάρυ Μπέλ με 16 πόντους.

Τέλος παιχνιδιού: 81-76

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button