Ποδόσφαιρο

Ήταν καλύτερος, το πάλεψε αλλά “κόλλησε” στο 0-0

Ο Άρης φιλοξένησε τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Football league.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους καθώς δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ που θα τους έδινε την νίκη. Τελικό αποτέλεσμα: 0-0

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω συνέχεια, οι παίκτες των δύο ομάδων μπαίνανε δυνατά στις φάσεις, δείχνοντας έτσι την θέληση τους για την νίκη. Οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούσαν πολύ από τα δεξιά να επιτεθούν, δηλαδή από την μεριά που αγωνίζεται ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ενώ οι Κρητικοί επίσης κάνανε τις περισσότερες προσπάθειες από τα δεξιά επίσης, δηλαδή από την μεριά που αγωνίζεται ο Όγκμποε.

Η πρώτη ευκαιρία για τον Άρη ήρθε μόλις στο 3ο λεπτό, ο Μπάμπης Παυλίδης έκανε μια ωραία ατομική προσπάθεια, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Στρέζου. Στο 9ο λεπτό ήρθε η απάντηση από τους φιλοξενούμενους, ο Λεάλ πήρε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, έκανε ένα σουτ με το αριστερό, η μπάλα αναπήδησε μπροστά στον Καντιμοίρη, κάτι που αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα των «κιτρινόμαυρων», αλλά στην συνέχεια κατέληξε κόρνερ. Στο 16ο και 20ο λεπτό ο Άρης απείλησε ξανά, πρώτα με μια κεφαλιά του Ούγκο Σόουζα και έπειτα με ένα σουτ του Βαγγέλη Πλατέλλα (έξω από την περιοχή) αλλά και οι δύο προσπάθειες κατέληξαν ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Στρέζου. Στο 32ο λεπτό οι Κρητικοί πραγματοποίησαν  την δεύτερη τους ευκαιρία, ο Μάνος έκανε το σουτ από πλάγια θέση αλλά η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ. Στο 37ο λεπτό ο Άρης έχασε μια ακόμα καλή ευκαιρία με τον Βαγγέλη Πλατέλλα να πιάνει ένα σουτ, μετά από μια περίτεχνη ατομική ενέργεια, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 0-0

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε πιο δυνατά από τον αντίπαλο του, ανέβηκε πιο ψηλά στο γήπεδο και άρχισε να πιέζει ψηλά, με αποτέλεσμα να αναγκάσει την Κρητικιά ομάδα να κλειστεί στην άμυνα της παίζοντας με μια παθητική φιλοσοφία και περιμένοντας τον Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αυτοί που είχαν τον πρώτο λόγο στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν την κατοχή της μπάλα και πίεζαν προσπαθώντας να βρουν κάποιο κενό χώρο στην άμυνα του ΟΦΗ, ώστε να πετύχουν κάποιο γκολ.

Πρώτη ευκαιρία και μάλιστα διπλή για τον Άρη ήρθε μόλις στο 48ο λεπτό, με τον Παυλίδη να πιάνει ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Στρέζος απόκρουσε σε κόρνερ. Στην συνέχεια της φάσης ο Σόουζα έκανε ένα σουτ από τα αριστερά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 52ο λεπτό ήρθε ακόμα μια ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος έκανε ένα δυνατό πλασέ έξω από την μεγάλη περιοχή και ο Στρέζος απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 53ο λεπτό ο Παυλίδης έκανε ακόμα ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε σε έναν αμυντικό και κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο 57ο λεπτό ο Βαγγέλης Πλατέλλας έκανε μια ωραία εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, αλλά η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε άουτ. Στο 62ο λεπτό ήρθε ίσως η μεγαλύτερη ευκαιρία του Άρη, ο Μπαργκάν εκτέλεσε από τα δεξιά ένα φάουλ, ο Δεληζήσης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 75ο λεπτό ο Μουμίν έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπαργκάν, ο Σόουζα όμως στην συνέχεια δεν κατάφερε να βρει λίγο την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα. Στο 85ο λεπτό ο ΟΦΗ έχασε την μοναδική ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, ο Χαντί εκτέλεσε ένα φάουλ, η μπάλα βρήκε στο τοίχος, ο ίδιος παίκτης στην συνέχεια έκανε κατευθείαν το σουτ, ο Καντιμοίρης ήταν όμως σε ετοιμότητα και έκανε μια εντυπωσιακή επέμβαση.

Τελικό αποτέλεσμα: 0-0

Ο Άρης δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του, δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι κατέληξε στην πρώτη του ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Πλατέλλας (87΄Ντούνης), Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Παυλίδης (79΄Μιλούνοβιτς), Πασάς (56΄Μπαργκάν)

Στον πάγκο: Αναγνωστόπουλος, Μιλούνοβιτς, Μπαργκάν, Νίκιτς, Τζανακάκης, Μαραγκός, Ντούνης

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Λεάλ (71΄Χαντί), Κουσκουνάς (65΄Κουτσιανικούλης), Μάνος, Παπαστεριανός (87΄Ρούσσος), Κομεσίδης, Όγκμποε, Ζιαμπάρης, Μπολάκης, Ποτουρίδης

Στον πάγκο: Δερμιτζάκης, Φάζος, Ρούσσος, Χαντί, Παπατόλιος, Πορτουλίδης, Κουτσιανικούλης

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)

Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας) – Κόλλιας (Ηπείρου)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button