Μπάσκετ

“Έχω συμβόλαιο με τη Χάποελ αλλά θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν θα έμενα στον Άρη!”

Τι δήλωσε ο Μπάνκστον

Ο Μπάνκστον που εντυπωσιάζει ως τώρα και ήταν ο κορυφαίος απέναντι στον Κολοσσό, δήλωσε στην ΕΡΤ: “Είναι ωραίο να βγαίνεις στο παρκέ και να μπορείς να παίζεις και να δείχνει τι μπορείς να προσφέρεις. Ήταν σίγουρα το καλύτερο παιχνίδι της επαγγελματικής μου καριέρας σίγουρα”.

Για τον λόγο της εξαιρετικής εμφάνισης κόντρα στους Ροδίτες: “Είναι ο προπονητής. Το πλάνο ήταν να επιτεθούμε στην ρακέτα και βρέθηκα στην κατάλληλη θέση, την σωστή στιγμή, για να σκοράρω”.

Για τη Χάποελ Μπερ Σεβά και τον Άρη: “Ναι πήγα στο Ισραήλ, έχουν εξαιρετική ομάδα και τους αγαπάω, αλλά με τις δύσκολες συνθήκες έπρεπε να φύγω. Ήθελα από την αρχή να έρθω εδώ στον Άρη, αλλά διάλεξαν κάποιον άλλο… Τελικά ήρθα, μάλλον ήταν κάρμα. Έχω συμβόλαιο για τρία χρόνια στη Χάποελ αλλά θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν θα έμενα στον Άρη!“.

Για τις δύσκολες καταστάσεις που έζησε στο Ισραήλ: “Ήταν κάτι εξαιρετικά δύσκολο να το διαχειριστώ, ευτυχώς έφυγα και προσεύχομαι για όσους βρίσκονται ακόμα εκεί. Ακούγαμε τις ρουκέτες από το σπίτι μου, ήταν τρομακτικό, ειδικά από την στιγμή που ήταν μαζί μου η κοπέλα μου και ο γιος μου. Η προτεραιότητα μου ήταν να φύγω με την οικογένεια μου για είναι όλοι ασφαλείς. Δεν ήθελα να περιμένω να δω τι θα γίνει, έπρεπε να πάρω απόφαση. Αγαπάω τον γιο μου, έχω αλλάξει πλέον τον τρόπο σκέψης μου”.

Για το τι του αρέσει στον Άρη: “Πριν καν έρθω στην Ελλάδα, αυτό που με εντυπωσίασε είναι οι φίλαθλοι. Μου δείχνουν τρομερή αγάπη από την στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Με στηρίζουν και τους ευχαριστώ για το καλοσώρισμα τους. Με αρέσει να παίξω πάνω από το στεφάνι, να καρφώνω. Ο κόουτς είναι υπέρ της άμυνας, μας μιλάει συνέχεια και πάντα προσπαθώ να γίνω καλύτερος για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας”.

Για την ήττα από την Κλουζ: “Ήταν μία δύσκολη ήττα για την ομάδα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button