Ποδόσφαιρο

Έχει μάθει να “κρατάει” τον ΟΦΗ στο… μηδέν

Τι “δείχνουν” τα τελευταία παιχνίδια του Άρη με αντίπαλο τον ΟΦΗ

Η σπουδαία νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ αναγκαστικά πρέπει να… ξεχαστεί, δεδομένου πως ακολουθεί ο σημαντικός αγώνας με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Οι “κίτρινοι” υποδέχονται τους Κρητικούς το απόγευμα της Τετάρτης (17.00), θέλοντας να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε διπλά παιχνίδια, πάντα είναι σημαντικό το… μηδέν στην άμυνα.

Η ομάδα του Μάντζιου θα επιδιώξει να κερδίσει το σύνολο του Νιόπλια με ένα καλό σκορ και το ιδανικό είναι να το πετύχει, δίχως να δεχτεί κάποιο τέρμα. Στα τελευταία τέσσερα ματς απέναντι στον ΟΦΗ, ο Άρης έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του… Αυτό καλείται να κάνει και την Τετάρτη, δίνοντας συνέχεια στο σερί που έχει δημιουργήσει σε αγώνες απέναντι στον ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να είναι “άσφαιροι” κόντρα στον Άρη από τις 11/7/20.

Την συγκεκριμένη ημερομηνία, οι “κίτρινοι” επικράτησαν εκτός έδρας του ΟΦΗ με 0-1. Ακολούθησε το παιχνίδι των δύο ομάδων στις 19/12/20, με τον Άρη να κερδίζει στην Κρήτη με 0-3. Στις 14/3/21 οι “κίτρινοι” κέρδισαν τον ΟΦΗ με 1-0 ενώ στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν, στις 13/9/2021, ο Άρης ήρθε ισόπαλος με τους Κρητικούς, με σκορ 0-0. Σε αυτό το ματς, σε αντίθεση με τα προηγούμενα τρία, ο Άρης “γκέλαρε” απέναντι στους Κρητικούς, οι οποίοι έχουν ένα αξιόμαχο σύνολο, αλλά σίγουρα όχι καλύτερο των “κιτρίνων”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button