YellowRadio.grΠοδόσφαιρο

Έχει ευκαιρία απέναντι στην προβληματική άμυνα της Λάρισας

Οι κιτρινόμαυροι θα βρεθούν απέναντι σε μία από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας.

Ο Άρης ετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Λάρισα, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά από ένα πολύ άσχημο σερί επτά συνεχόμενων αγώνων χωρίς «τρίποντο».

Απέναντι στη Λάρισα η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πρέπει να εκμεταλλευτεί ότι τίθεται αντιμέτωπη απέναντι σε μία από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας.

Μάλιστα η ΑΕΛ είναι η ομάδα με τα δεύτερα περισσότερα expected goals against, κάτι που… λέει πολλά για τα προβλήματα της στα μετ’όπισθεν.

Στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ο Στέλιος Μαλεζάς επιχείρησε να διαφοροποιήσει τον σχηματισμό του, παρατάσσοντας την ομάδα του με τριάδα στην άμυνα.

Γρήγορα όμως η επιλογή αυτή αποδείχθηκε καταστροφική, με την ΑΕΛ να δέχεται δύο γκολ στα πρώτα είκοσι λεπτά της αναμέτρησης. Ο Μαλεζάς άλλαξε σχηματισμό μετά το 45′ κάτι που άλλαξε την εικόνα της ομάδας του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button