Ποδόσφαιρο

Έχασε όσα δεν χάνονται και έμεινε στο 1-1 με τον ΟΦΗ

Σε ένα παιχνίδι που άξιζε την νίκη ο Άρης έχασε απίστευτες ευκαιρίες και έμεινε στο 1-1 με τον ΟΦΗ

Κενά στην άμυνα, άτυχος στην επίθεση

Δεν μπήκε δυνατά ο Άρης απέναντι στους Κρητικούς με την δεξιά πλευρά της άμυνας των κιτρινόμαυρων να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, και την ομάδα του ΟΦΗ να απειλεί για πρώτη φορά στο 7ο λεπτό, όταν μετά από γύρισμα του Σεμέδο ο Νέιρα έχασε μεγάλη ευκαιρία.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Άρη να απειλήσει. Μετά από εκπληκτική ενέργεια του Φετφατζίδη η μπάλα έφτασε στον Μαρτίνες που από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι φτάνοντας μια ανάσα από το 1-0.

Ο Άρης στην συνέχεια προσπάθησε να πιέσει, με τον ΟΦΗ να είναι όμως αυτός που από μια ενέργεια του Κοροβέση από τα αριστερά βρήκε την ευκαιρία να προηγηθεί, καθώς η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Μεγιάδο που πλάσαρε σωστά και έκανε το 0-1.

Στην συνέχεια οι κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να βρουν λύσει, απείλησαν με τον Ιντέγιε στο 34 με το σουτ του να καταλήγει άουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, ενώ στο 42ο λεπτό ο Ντιγκινί εκμεταλλεύτηκε λάθος των παικτών του ΟΦΗ για να μπει μέσα στην περιοχή, με τον Σωτηρίου να λέει “όχι”.

Έχασε τα άχαστα, έμεινε στην ισοπαλία

Με όρεξη μπήκε ο Άρης στο δεύτερο μέρος χάνοντας απίστευτη ευκαιρία στο 48ο λεπτό, όταν μετά από ασταθή απόκρουση του Σωτηρίου σε σουτ του Σούντγκρεν ο Ιντέγε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα πεσμένο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι!

Στο 55ο λεπτό ο Άρης έφτασε ακόμη πιο κοντά στο γκολ, με τον Ιντέγε να κερδίζει πέναλτι όντας απέναντι στον Σωτηρίου, με τον Ντιγκινί όμως να εκτελεί πολύ άσχημα και την μπάλα να καταλήγει άουτ!

Εννέα λεπτά αργότερα ο Ιντέγε έχασε μια ακόμη απίστευτη ευκαιρία. Ο Ντιγκινί γύρισε την μπάλα στην περιοχή, ο Φετφατζίδης έβγαλε τον Ιντέγε απέναντι από τον Σωτηρίου με τον Νιγηριανό να στέλνει την μπάλα πάνω στο σώμα του γκολκίπερ των Κρητικών.

Τελικά στο 69ο λεπτό ο Άρης κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Μετά από μια ακόμη εκπληκτική ενέργεια του Φετφατζίδη ο Σάσα πλάσαρε σωστά, νικώντας τον Σωτηρίου για να κάνει το 1-1!

Παρά την ισοφάριση η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τον Άρη να συνεχίζει να πιέζει και να χάνει μια ακόμη ευκαιρία στο 80ο λεπτό, όταν ο Ιντέγε έστρωσε στον Ντιγκινί, με τον Γάλλο να σουτάρει και τον Σωτηρίου να μπλοκάρει στην γωνία του.

Άλλη μια τεράστια ευκαιρία είχε ο Άρης στο 90ο λπετό, με τον Ιντέγε να παίρνει την κεφαλιά, και την μπάλα να περνάει παράλληλα από την εστία του ΟΦΗ.

 

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button