Ποδόσφαιρο

Έχασε ένα ημίχρονο, πήρε το βαθμό

Με τη συμπαράσταση του κόσμου του, ο Άρης αντιμετώπισε σήμερα την Παναχαΐκή, σε έναν αγώνα “μισή άνοδο”. Ωστόσο η ομάδα του Δημήτρη Σπανού έδειξε δύο πρόσωπα, ένα κάκιστο στο Α’ ημίχρονο και ένα μέτριο στο Β’. Με τον Άρη να ολοκληρώνει τον αγώνα με 9 παίκτες.  

Σε έναν αγώνα μισή άνοδο απέναντι στην 3η Παναχαΐκή ο Δημήτρης Σπανός  παρέταξε τους Αναγνωστόπουλο κάτω από τα δοκάρια. Οι Δεληζήσης, Σόουζα, Μπούρμπος και Βαλεριάνος ήταν στην άμυνα ενώ μπροστά τους είχαν τους Λευτέρη Ιντζόγλου και τον Χουσεϊν Μουμιν. Σε ρόλο οργανωτή βρέθηκε για έναν ακόμη αγώνα ο Μπάμπης Παυλίδης. Τέλος στην επιθετική γραμμή βρέθηκαν οι Κάσος, Πλατέλλας και Διαμαντόπουλος.

Στα πρώτα λεπτά οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής μπήκαν δυνατά πιέζοντας κυρίως με τον Ελευθεριάδη αλλά και παίζοντας σκληρό παιχνίδι με αρκετά φάουλ. Ενώ στη μεγαλύτερη διάρκεια του ημιχρόνου οι ποδοσφαιριστές της Πάτρας είχαν και την κατοχή. Σε αντίθεση με τους ποδοσφαιριστές του Άρη που δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη μπάλα αλλά και να οργανώσουν επιθέσεις, απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε ανοιχτό ποδόσφαιρο.

Παρόλα αυτά η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από τον Άρη. Στο 22ο λεπτό μετά από μπαλιά του Μπούρμπου οι Παυλίδης και Κάσος έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Αυτή ήταν και η μοναδική ευκαιρία των κιτρινόμαυρων.

Όμως λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, στο 43′ ο Ελευθεριάδης άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Πάτρας, στέλνοντας την Παναχαϊκή με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Στο Β ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά. Στο 57ο λεπτό ο Σπανός πέρασε στη θέση του Παυλίδη τον Μάρκο Ντούνη, κίνηση που έκανε και στον αγώνα με τον Εργοτέλη, μετατοπίζοντας τον Βαγγέλη Πλστέλλα σε ρόλο οργανωτή. Έτσι οι ποδοσφαιριστές του Άρη αύξησαν την πίεση προς την άμυνα της Παναχαϊκής και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες κυρίως με τους Πλατέλλα και  Ντούνη. Με την ομάδα της Πάτρας να απειλεί στις αντεπιθέσεις.

Στο 74ο λεπτό μετά από αντεπίθεση της Παναχαϊκής ο Αναγνωστόπουλος έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στο σουτ του Ελευθεριάδη, κρατώντας τον Άρη ζωντανό στο παιχνίδι.

Ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Δημήτρης Σπανός πέρασε τον Γιάννη Πασά στη θέση του Δημήτρη Διαμαντόπουλου. Ενώ στο 83′ ολοκλήρωσε τις αλλαγές του με τον Μιχάλη Μπαστακό να παίρνει τη θέση του Ιντζόγλου.

Στο 87′ λεπτό μετά από κερδισμένο φάουλ του Πασά στη γραμμή της περιοχής ο Μάρκος Ντούνης έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Βρονταρά ισοφαρίζοντας για την ομάδα του Άρη.

Στα υπόλοιπα λεπτά υπήρξαν αψιμαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των 2 ομάδων, με τον Άρη να ολοκληρώνει τον αγώνα με 9 παίκτες μετά την απευθείας αποβολή του Μπαστακού στο 89 και του Βαλεριάνου στις καθυστερήσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button