ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Έτσι με έμαθε να κάνω ο Θεός..

 Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα, ζωής και θανάτου θα τον χαρακτήριζα και για τις δύό ομάδες..

Ένας αγώνας που έρχεται στην πιο δύσκολη περίοδο για τον ΑΡΗ και τον Ολυμπιακό, προερχόμενοι αμφότεροι από άσχημες εμφανίσεις.

Ο Ολυμπιακός ειδικότερα μετά την ήττα εκτός του προγράμματος στην Κρήτη, την νίκη με το ζόρι επί του Απόλλωνα θα βρεθεί εκτός διεκδίκησης του τίτλου και με το διαφαινόμενο -3 που σίγουρα θα δεχτεί για τα επεισόδια στην Πάτρα.

Άρα μιλάμε για έναν αγώνα που η ομάδα του Πειραιά πάση θυσία θα θέλει να τον κερδίσει, για να μην καταρρεύσει βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Από την άλλη ο ΑΡΗΣ με τρεις συνεχόμενες ήττες, που δεν τις άξιζε. Ένα πέναλτι που δεν δόθηκε, ένα που χάθηκε με τον ΠΑΟΚ και τέλος ένα καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ.

Αυτά πλέον όμως είναι παρελθόν, οι ήττες ήρθαν και θα πρέπει να ζήσουμε με αυτές. Ο αγώνας της Κυριακής όμως κρίνει πολλά για την συνέχεια.

Πέρασε και ένας αγώνας με τα Σπάτα, που μαζευτήκαμε καμιά χίλια άτομα, να δηλώσουμε το παρών.

Κατανοητό, αδιάφορος ο αγώνας, με χαμηλής δυναμικότητας αντίπαλο.

Αλλά δεν θα μπορέσω να χωνέψω αν στο αυριανό αγώνα δεν έχει τουλάχιστον 18.000 ανθρώπους μέσα στο γήπεδο. Παίζουμε ένα κλασσικό ντέρμπι, με μια ομάδα που στο παρελθόν μας έχει κάνει πολλές.. ζημίες.

Και εάν αυτός ο λόγος δεν είναι αρκετός, πάλι δεν μπορώ να πιστέψω, ότι το ΗΡΘΑΜΕ μάγκες, σταματάει μετά από τρεις ήττες.

ΗΡΘΑΜΕ στην σαπίλα του πρωταθλήματος σας και θα σας ανακατέψουμε σας το δηλώσαμε και θα το κάνουμε πράξη. Με συμμετοχή του κόσμου βεβαίως.

Είναι και ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, που τον κερδίζαμε πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν πηγαίναμε καλά βαθμολογικά.

Το μόνο που ζητάω είναι ο κόσμος να είναι εκεί και από τους παίκτες της ομάδας μας να δουν ένα βίντεο.

Να δουν το βίντεο, από το ματς ΑΡΗΣ-Ολυμπιακός 1-0, στις 20/12/2009.

Την προσπάθεια του Σάκη Πρίττα, που με το πάθος του έκλεψε την μπάλα από τον Νικοπολίδη και έδωσε την ευκαιρία στον Κάμπορα να σπρώξει την μπάλα μέσα στα δίχτυα και να πάρουμε την νίκη.

Τέτοιο πάθος θέλω από όλους. Να μασάνε σίδερα και να μην αφήσουν στιγμή τον Ολυμπιακό να νομίζει ότι μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα από το Χαριλάου. Από την άλλη ο λαός να φωνάξει με την ψυχή του, να πάνε όλα καλά και να γουστάρουμε μαζί σου ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ..

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button