Ποδόσφαιρο

Έτοιμος ο Μέσι να γράψει ιστορία

Έτοιμος να γράψει ιστορία είναι ο Λιονέλ Μέσι στην αναμέτρηση με τη Βολιβία για το Κόπα Αμέρικα


Ο Λιονέλ Μέσι από τα ξημερώματα (03:00), αναμένεται να ξεπεράσει τον πρώην συμπαίκτη του και φίλο του στην Μπαρτσελόνα, Χαβιέ Μασεράνο, όταν η Αργεντινή αντιμετωπίσει την Βoλιβία στο Copa America, θα γίνει ο παίκτης με τα περισσότερα παιχνίδια με την εθνική Αργεντινής.
Αυτό θα είναι το 148ο παιχνίδι του, αφήνοντας πίσω του στα 147 τον Μασεράνο.
Ο προπονητής της Αργεντινής Λιονέλ Σκαλόνι επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Μέσι στον αγώνα εναντίον της Βολιβίας παρά το γεγονός ότι η Αργεντινή έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση στο Copa América γνωρίζοντας ότι δεν θα συναντήσει τη Βραζιλία, μέχρι έναν υποθετικό τελικό.
«Σε αυτήν την εθνική υπάρχει μόνο ένας παίκτης με εγγυημένη θέση, οι υπόλοιποι πρέπει να την κερδίσουν. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι», τόνιας ο Σκαλόνι, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βαρκελώνης Mundo Deportivo. Ο Μέσι έχει δώσει 51 ασίστ και σημείωσε 73 γκολ και από το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα το 2005.

Να σημειωθεί ότι ο Χαβιέ Ζανέτι, ο οποίος ήταν επικεφαλής της κατάταξης μεταξύ 2007 και 2018, κατέχει την τρίτη θέση με 143 συμμετοχές, πίσω από Μέσι και Μασεράνο. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι, Ρομπέρτο Αγιάλα (114), Ανχελ Ντι Μαρία (105), Ντιέγκο Σιμεόνε (104), Σέρχιο Αγουέρο (99), Οσκαρ Ρουγκέρι (97), Σέρχιο Ρομέρο (96) και Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα (91) .

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button