Ποδόσφαιρο

Έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη στον ΠΑΟΚ η ΚΕΔ

Με ανακοίνωσή της η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη στον ΠΑΟΚ αλλά και να αφήσει εκτός ορισμών τους διαιτητές του αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης!

Καμία ντροπή δεν υπάρχει πλέον ούτε στην ΚΕΔ αλλά και ούτε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Την ίδια ώρα που έχουμε δει αμέτρητες διαιτητικές αδικίες εις βάρος του Άρη κι ενώ βλέπαμε μέχρι και το κ. Μπαλτάκο να βγαίνει να μας λέει για τις φάσεις (όπως το καθαρό πέναλτι του Αθανασιάδη στον Φαμπιάνο στο ΑΕΚ – Άρης) τώρα βλέπουμε βιαστικές συγγνώμες από την ΚΕΔ προς τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΚΕΔ:

Ο VAR manager και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θεωρούν σκόπιμο και αναγκαίο να διευκρινίσουν το περιστατικό στο 90+3’. Μετά από μια εις βάθος ανάλυση της κατάστασης είναι ξεκάθαρο ότι υπήρξε λάθος από τον Βοηθό Διαιτητή κατά την κρίση του εάν ένας παίκτης βρισκόταν σε θέση οφσάιντ που είτε παρενέβαινε στο παιχνίδι είτε στον αντίπαλο.

Μετά από σκόπιμη απόκρουση του τερματοφύλακα, η μπάλα έφυγε προς τη σημαία του κόρνερ και το VAR/AVAR ερμήνευσε εσφαλμένα ότι σε αυτό το σημείο η ανάπτυξη επιθετικής προσπάθειας είχε τελειώσει.

Οι Διαιτητές του VAR και ο Βοηθός Διαιτητής ζητούν συγνώμη για τα λάθη τους κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης στιγμής του αγώνα. Ως αποτέλεσμα, η Κ.Ε.Δ. έχει αποσύρει τους εμπλεκόμενους διαιτητές του αγώνα από τα επίσημα καθήκοντά τους και θα παραμείνουν στη διάθεση της επιτροπής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button