Γενικά

Έρχεται επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση του Toyota RAV4 (video)


Το ισχυρότερο RAV4 που έχει βγει ποτέ θα κάνει πρεμιέρα στην Έκθεση του Los Angeles.

Η Toyota ανακοίνωσε τη νέα επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση του RAV4 η οποία θα παρουσιαστεί στις 20 Νοεμβρίου στην Έκθεση του Los Angeles, επεκτείνοντας τη γκάμα του ιαπωνικού SUV.

Toyota-RAV4

Όπως βλέπουμε από την επίσημη φωτογραφία, το RAV4 Plug-in ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις χάρη στον ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα με λεπτότερα φώτα LED στις πλευρικές εσοχές, διαφορετική διαμόρφωση της γρίλιας και επιπλέον διακοσμητικά από χρώμιο στο κάτω μέρος. Επιπλέον, το μοντέλο θα εισάγει τη νέα απόχρωση Supersonic Red.

Toyota-RAV4

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το RAV4 plug-in θα είναι το ισχυρότερο RAV4 μέχρι στιγμής προσφέροντας εντυπωσιακή επιτάχυνση και καλό κράτημα. Η εταιρεία δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, όμως καταλαβαίνουμε πως το υβριδικό του σύστημα θα έχει μεγαλύτερη απόδοση από τους 222 PS του RAV4 Hybrid. Επίσης, είναι βέβαιο πως το επαναφορτιζόμενο υβριδικό θα εξοπλίζεται με μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία που θα του επιτρέπει να κινείται σε αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία για αρκετά km. Περισσότερες πληροφορίες για το SUV στην επίσημη πρεμιέρα του στις 20 Νοεμβρίου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button