Ποδόσφαιρο

Έρχεται Ελλάδα ο Τομ Παπαδόπουλος και την Κυριακή δίνει το παρών στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Ο Τομ Παπαδόπουλος θα βρίσκεται το Σάββατο Ελλάδα και την Κυριακή θα δώσει το παρών στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για να παρακολουθήσει το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και την Σπάρτη.

Ο ομογενής επιχειρηματίας, θα βρίσκεται εν τέλει στην Ελλάδα αυτές τις μέρες, από την Παρασκευή, κάτι που θεωρείται δεδομένο καθώς έχει κλείσει εισιτήρια, ενώ είναι ενήμερος και ο Θοδωρής Καρυπίδης.

Οι δυο τους πρόκειται να συζητήσουν για δεύτερη φορά, μετά τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης είχε βρεθεί στις ΗΠΑ, το πρότζεκτ του ομογενή επιχειρηματία για τη Θεσσαλονίκη, στο οποίο μέλος είναι και οι ακαδημίες των «κιτρινόμαυρων».

Όπως ακριβώς, συνέβη πρόσφατα με επιτυχία, στην Αγγλία στην περιοχή που εδρεύει η Τζίλινγχαμ, καθώς ο Τομ Παπαδόπουλος συνεργάζεται με fund Αμερικανών επιχειρηματιών, που εξειδικεύεται σε τέτοιο είδους επενδύσεις (ακίνητα κτλ).

Την Δευτέρα θα επιστρέψει στη Φιλαδέλφεια, ωστόσο, πολλά θα ειπωθούν ανάμεσα στους δύο άνδρες, για την από εδώ και πέρα συνεργασία τους, σε όλους τους τομείς και κυρίως γύρω από τον Άρη.

Πηγή: pressaris.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button