Μπάσκετ

Έριξε βόμβα με Στάνταμαϊρ η Μακάμπι

Σε… γνώριμα λημέρια θα επιστρέψει ο Αμάρε Στάνταμαϊρ που θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του στο Ισραήλ.

Ο Αμερικανός είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στην Χάποελ, ενώ το καλοκαίρι στα 37 του χρόνια δήλωνε ότι θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ για να διεκδικήσει δαχτυλίδι!

Τελικά αφού δεν βρήκε αυτό που έψαχνε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έδωσε τα χέρια με την Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου και θα ενισχύση την προσπάθεια της “ομάδας του λαού’.

Στην καριέρα του στην κορυφαία λίγκα του κόσμου ο βετεράνος ψηλός αγωνίστηκε στους Σανς 2002 μέχρι το 2010 για να ακολουθήσουν οι Νικς, Μάβερικς και Χιτ. Η σεζόν 2015-16 ήταν η τελευταία του στο ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε για τον Αμάρε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα φορά την βαριά φανέλα της Μακάμπι. Έρχεται να βοηθήσει τους νέους του συμπαίκτες σε Euroleague και πρωτάθλημα. Θέλω να τον καλωσορίσω στην οικογένεια της Μακάμπι. Να ευχαριστήσω και τη διοίκηση για την προσθήκη, ακόμα μία μέσα στη σεζόν. Μας δίνουν τα πάντα για να πετύχουμε σαν ομάδα.

Από την πλευρά του ο Αμάρε είπε: «Είμαι πολύ ταπεινός για την ευκαιρία, χαρούμενος που θα είμαι στο Ισραήλ. Ένα μέρος που αγαπώ. Έχω την ευκαιρία να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης, το οποίο είναι όνειρο που έγινε αληθινό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button