ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Έρικσεν: «Ήμασταν τυχεροί που δεν υποβιβαστήκαμε»

Μία εφιαλτική σεζόν έφτασε στο τέλος της για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να μη κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και να παρουσιάζεται ιδιαίτερα κυνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ολοκλήρωσαν τη χρονιά άτιτλοι, καταλαμβάνοντας τη 15η θέση στην Premier League και γνωρίζοντας την ήττα από την Τότεναμ στον τελικό του UEFA Europa League.

Ο Δανός χαφ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο, μιας και δε θα του ανανεωθεί το συμβόλαιο, έδωσε συνέντευξη στη «Guardian», όπου τόνισε πως φέτος ήταν ορατό το ενδεχόμενο ακόμη και του υποβιβασμού.

Αναλυτικά: «Η επόμενη σεζόν πρέπει να είναι καλύτερη και πιστεύω ότι θα είναι. Ήμασταν τυχεροί που δεν υποβιβαστήκαμε μετά από αυτή τη σεζόν που κάναμε και πρέπει να ευχαριστήσω τους φιλάθλους, γιατί θα μπορούσαν να είχαν κάνει την κατάσταση ακόμη πιο χαοτική, επειδή ήταν απογοητευμένοι μαζί μας, αλλά, παραδόξως, μας στήριξαν πάρα πολύ, ακόμα και στις χειρότερες στιγμές. 

Νομίζω ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν φάνηκε η εξέλιξη στην ομάδα. Τα αποτελέσματα δεν το έδειξαν, είναι γεγονός, αλλά, μετά το ποδόσφαιρο που παίζαμε με τον Τεν Χάαγκ, θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να προσαρμοστούν οι παίκτες. Ατομικά, το ρόστερ έχει πολλή ποιότητα και αυτή η ομάδα δεν μπορεί ποτέ να μείνει σε αυτή τη θέση στην Premier League. Τώρα, είναι δική τους αποστολή να ανακάμψουν και έχω αυτή την εμπιστοσύνη, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν». 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button