ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Έξαλλος ο Λουίς Ενρίκε με δημοσιογράφο (vid)

Ο Λουίς Ενρίκε εμφανίστηκε ενώπιον των δημοσιογράφων στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Τουλούζ, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από την Ντόρτμουντ στα ημιτελικά του Champions League.

Και όταν ένας από τους δημοσιογράφους μίλησε για αποτυχία των Παριζιάνων, ο Λουίς Ενρίκε απάντησε εκνευρισμένος:

«Υποθέτω ότι η ερώτηση μεταφράστηκε καλά. Αναφέρθηκε η λέξη αποτυχία; Θα προσπαθήσω να είμαι ευγενικός. Πόσες ομάδες υπάρχουν στο Champions League; Σε ρωτάω».

Και χωρίς να περιμένει απάντηση, ο Ισπανός συμπλήρωσε: «Δεν ξέρεις πόσες; Ίσως η αποτυχία είναι να μην έχεις μελετήσει πόσες ομάδες παίζουν».

Κατόπιν, βέβαια, ο προπονητής της Παρί παραδέχθηκε ότι ο αποκλεισμός από τους Βεστφαλούς πόνεσε και τον ίδιο και τους παίκτες του.

«Είχαμε μεγάλες ελπίδες για αυτόν τον πιθανό τελικό. Υποφέρουμε από αυτά τα δύο παιχνίδια, πιστεύουμε ότι δεν αντικατοπτρίζει τα πλεονεκτήματά μας. Ανυπομονούμε ήδη για τη φιέστα (του πρωταθλήματος) αλλά ήταν ένα σκληρό πλήγμα για όλους. Στο τέλος, παραμένει αυτή η αίσθηση ότι δώσαμε 100 % ακόμα κι αν το αποτέλεσμα δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο. Προχωράμε» ήταν τα λόγια του. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button